Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dragă fostule, ai avut dreptate.Nu voi găsi niciodată pe altul ca tine – Am găsit pe cineva mai bun decât tine.

Acest articol este pentru toți cei care au avut o relație proastă și li s-a spus faimosul „Nu vei găsi niciodată pe cineva ca mine”.Pentru că doar Dumnezeu știe doar câți oameni aud asta în fiecare zi.

Îți amintești când îmi explodai telefonul când nu răspundeam în câteva minute? Îți amintești când te-ai enervat că vreau să petrec timp cu prietenii și familia mea? Îți amintești când ai jurat că nu mă vei trata niciodată ca pe o porcărie? Ei bine, ai făcut-o. M-ai tratat ca pe un gunoi absolut.Ai pretins că m-ai „iubit” când tot ce ai făcut a fost vreodată rău.

Acum îmi dau seama că a fost doar o modalitate de a mă pune sub degetul mare, astfel încât să mă poți controla.Îți amintești când m-am mutat cu tine, gândindu-mă că va fi uimitor? Ei bine, m-am înșelat din păcate. Nu a fost așa cum mi-am imaginat.

Îți amintești când nici măcar nu m-ai lăsat să petrec Crăciunul cu propria mea familie? Nu mă lăsai niciodată să dorm cu prietenele? De ce m-ai controlat atât de mult? Ai ceea ce ți-ai dorit – de ce ai mai avea nevoie? Cum a fost dragostea aia? Ai pretins că mă iubești, dar nimeni nu izolează și controlează pe cineva pe care îl numesc așa „iubire”.Mi-au trebuit 4 ani ca să-mi dau seama în cele din urmă că mă folosești în beneficiul tău. Înainte să plec, tot plângeai, spunând că nu voi găsi niciodată pe cineva ca tine.

Ei bine, urăsc să-ți descopăr asta, dar am găsit pe cineva mult mai bun decât tine – așa că din punct de vedere tehnic ai avut dreptate, nu seamănă cu tine.De fapt, îmi oferă spațiu; nu mă face să mă simt controlată sau de parcă aș fi obligat să fac rahaturi pentru el – spre deosebire de tine.Sper să înveți din greșelile tale pentru că nimeni nu va dori să fie cu tine dacă nu-ți schimbi căile.Îți amintești când mă făceai să gătesc fiecare masă pentru tine, pentru că erai o porcărie leneșă? Eu îmi amintesc totul prea bine.

Nu mai. Nu mai sunt la cererea ta și nu mai sun. Cu siguranță, poți încerca să găsești pe cineva care să-ți fie sclav, dar eu nu mai sunt și îi pot mulțumi lui Dumnezeu pentru asta.De când am plecat, viața a fost grozavă, așa că să nu credeți o secundă că îmi este dor de tine – pentru că nu îmi e.Mergi mai departe și spune-ți sinelui tău narcisist că a fost vina mea și că nu ai făcut nimic greșit pentru că, în adâncul sufletului, știi că m-ai tratat ca pe un rahat.

Sper sincer să îți fie milă de tine și sper că într-o zi vei realiza în mod miraculos că am fost cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată.Cu sinceritate, fosta.

loading...