Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cea mai bună răzbunare este să fii pur și simplu fericit.

Un zâmbet pe față și fericirea în suflet este cea mai bună răzbunare pentru cineva.Aveți încredere în mine. S-ar putea să dureze ceva timp pentru a realiza acest lucru, dar nu este mai puțin adevărat.Cea mai bună răzbunare nu este să-ți dai afară emoțiile. Nu le oferi satisfacția de a vedea cât de mult te-au rănit.Nu cădea într-o capcană de a-ți face milă de tine – asta nu-ți va aduce nimic bun. Preia controlul asupra furiei și durerii tale și rezolv-o.

Răzbunarea supremă este atunci când nu mai simți deloc nevoia de răzbunare. Răzbunarea îți lasă doar gust amar și te face deprimat.Nu există fericire în a te întoarce la cineva. Pur și simplu înrăutățește lucrurile mai mult decât trebuie. Vă reține în loc să vă lase să progresați și să vă recuperați de toată durerea pe care o țineți.

Trebuie să știți că nu există remedieri ușoare. Nu este o idee bună să găsești pe cineva nou doar pentru a te întoarce la el. În principal, nu este corect pentru cealaltă persoană implicată și nu este corect pentru dvs.Nu ar trebui să aveți nevoie să demonstrați nimic altcuiva decât dvs..Singurul lucru asupra căruia ar trebui să te concentrezi ești „tu”. Îndreptați-vă inima. Investiți în voi înșivă. Fii fericit.Tu ești cel care este important. Cei care te-au rănit sunt irelevanți. Așa se presupune că lucrurile ar trebui să fie – tu mai întâi și ele inexistente.

A ține răzbunarea face mai mult rău decât beneficiu. Voința ta de răzbunare le oferă o putere asupra ta pe care nu ar trebui să o aibă.Amintiți-vă, totul este despre dvs. și nu despre ei. Uită-te la viața ta dintr-o altă perspectivă, vezi cum viața ta poate fi mai bună fără ei în ea. Găsește-ți pacea interioară.Urmează-ți pasiunile. Lasă-ți visele să devină realitate. Lucrează asupra ta pentru tine. Pur și simplu fii fericit. Îi va înnebuni pe cei care îți doresc răul.Găsiți lucruri care vă interesează. Trebuie să existe unele lucruri pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci, dar nu le-ai făcut niciodată. Acum este momentul potrivit.

Nu-ți pierde timpul cu răzbunarea. Toată lumea primește ceea ce merită – viața se ocupă de asta. Lasă trecutul în urmă și concentrează-te asupra viitorului.

loading...