Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ne naștem fără să avem nimic, murim fără să luăm nimic…și între ele ne certăm pentru a avea ceva.

Mulți dintre noi medităm … „Care este scopul nostru în această lume în care trăim? Există un Dumnezeu de asemenea, sau există un motiv pentru care suntem aici?”

Îmi place să cred, viața are de fapt un sens. Acest sens este „a reproduce”. Sensul vieții UMANE este de fapt foarte simplu … „Viața este ceea ce vreți să faceți din ea”. Viața vrea doar să te reproduci, nu îi pasă de nimic altceva, ci să fii în vârful lanțului alimentar. Acum, sensul vieții „tale” este total diferit de sensul vieții altei persoane.

De exemplu, dacă ai o zi bună pentru că mami ți-a dat un dolar, singurul motiv pentru care ai o zi bună este că TU ai acceptat acel dolar și ți-ai permis să fii fericit. Acum, pe de altă parte, dacă cineva smulge dolarul respectiv și devii nebun, atunci i-ai permis persoanei respective să te supere. Ai creat fericirea și ai lăsat-o pe cealaltă ființă să te enerveze.

Vii în această lume fără nimic și apoi mori cu nimic. Vii în lumea asta, fără să știi cine sunt mami și tati, până când pleacă .. „Spune mami, acum spune tati”, astfel creierul tău confirmă, mami și tati. Ai venit în această lume fără idei .. Fără inteligență, neștiind ce este „rău” și ce este „bun” pentru societate. Deci ai venit cu nimic. Acum, când mori, câștigi foarte mult, dar ceea ce ne face să ne gândim și să procesăm este creierul nostru și alte părți ale corpului nostru, dar nu ținem minte acele zone, permițându-ne să ne concentrăm pe cea mai importantă parte … Creierul!

Oricum, atunci când mori e ca și cum ai fi pierdut toate cele 5 simțuri, prin urmare nu mai ești un om, pentru alții ești considerat un om pentru că te pot vedea, dar pentru tine … Ai plecat. Nimic. Toate aceste cunoștințe pe care le-ați câștigat, tocmai au dispărut.Asta e omul.Un munte de ambiție iar la final…o mână de pământ…

loading...