Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu uita să privești cerul. Acolo sus, este cineva care are grijă de tine!

Vreau să știi că indiferent de drumul pe care îl alegi, indiferent de problemele cu care te confrunți, indiferent de cât de fericită sau nefericită îți simți inima… cineva îți este alături.Cineva acolo sus alături de tine, nu te judeca, stă lângă tine și are grijă de sufletul tău.

Vreau să știi că în fiecare încercare pe care o ai, în fiecare luptă pe care o duci, în fiecare furtună care se năpușește asupra ta, în fiecare dezamăgire suferită… nu ești singură.Dumnezeu este acolo întotdeauna.În toate zilele tale pe acest pământ el a fost alături de tine. Și, chiar și când ai ales să fugi, chiar și când i-ai întors spatele, i-ai refuzat darul și ai închis ușa în fața lui, el nu a plecat. A așteptat să o deschizi din nou și să îl lași să aibă grijă de sufletul tău.

Am realizat că cel mai important lucru în viață este să ai parte de călăuzirea și îndurarea lui Dumnezeu. Nu contează cum este drumul pe care îl parcurgi, greu sau ușor, ci contează cine merge alături de tine.Când Dumnezeu merge alături de tine, când El îți numără și îți strânge lacrimile, când brațele Sale stau întinse înaintea ta, când El îți eliberează drumul și îți deschide binecuvântări, înțelegi că, de fapt, în viață tot ce contează este să Îl ai pe El.

Dumnezeu este singurul care rămâne veșnic lângă tine, toate celelalte sunt trecătoare.Astăzi, oricine ai fi, prin orice ai trece, amintește-ți că nu ești singur, Dumnezeu este lângă tine, iar prezența Lui este tot ce ai nevoie pentru ca să poți merge mai departe.Așa că… lasă-l să aibă grijă de tine. Deschide-ți inima pentru el. Permite-i să îți umple sufletul de iubire.

„Domnul este lângă toţi cei care-L cheamă, lângă cei care-L cheamă cu toată inima. El le împlineşte dorinţele celor care se tem de El, le aude strigătul şi îi scapă”.

loading...