Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Modul prin care o afacere familială mică a reuşit să soluţioneze problema ACNEEI a peste 10.000 de adolescenţi

Acneea este o problemă cu care se confruntă fiecare adolescent. Brandurile mari oferă diferite soluţii – unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar toate au ceva în comun: Nu rezolvă problema. La începutul anului 2019, după ce am făcut mai multe teste şi după ce toţi cei cărora le-am oferit din apa noastră de lavandă nu s-au oprit din a ne mulţumi, am decis să lansăm produsul nostru online.Din fericire, copiii noștri erau destul de familiarizați cu tehnologia și au contribuit la realizarea acestui lucru…

Dacă ne uităm puţin în urmă, vom vedea cum apa noastră de lavandă s-a transformat dintr-un produs necunoscut, într-unul foarte eficient pentru combaterea acneei, pe teritoriul Bulgariei şi din anul 2020 în alte țări europene. Dar în spatele acestor cuvinte puternice se ascund ani mulți de muncă.

Puțin despre noi…
Suntem o afacere de familie care se ocupă cu agricultura ecologică încă din anul 2000. Am început ca amatori, dar cu mult entuziasm. Astăzi, chiar dacă suntem mai mari ca afacere, ne străduim constant să ne îmbunătățim. Am făcut un astfel de pas în februarie 2019, când am decis să lansăm produsele noastre pe piața locală, cu ajutorul copiilor noștri. O idee care astăzi a devenit o afacere mare în toată Europa și datorită căreia eu am fost aleasă “Producătorul organic al anului”.

Inaessentials.
Am început fără aşteptări… Fiul nostru a creat pagina web Inaessentials când era la Universitatea de Marketing şi publicitate. El a decis să încerce şi să testeze reclamele pe Facebook. La început nu au avut un efect mare, pentru că pe zi plăteam în jur de 30 leva, având câte o comandă sau două. O săptămână mai târziu, au început să apară primele comentarii ale clienţilor mulţumiţi, sub postările publicitare.

După aproximativ o lună, primul nostru anunț a avut mai mult de 20 de comentarii pozitive, care au avut un efect uriaș. Ne-am permis să difuzăm încă 2 reclame și s-a întâmplat același lucru. La un moment dat am simțit că nu numai adolescenții, ci și oamenii de toate vârstele ne cumpărau apa de lavandă împotriva acneei și toți erau fericiți. A trebuit să facem o mulțime de schimbări … La un moment dat, comenzile au ajuns la 30 de ape pe zi și a trebuit să umplem toate sticlele acasă, cu un ulcior micuț. Am decis să luăm o mașină de umplere a sticlelor. După o lună, a trebuit să închiriem și să dotăm o cameră pentru tăiere și etichetare, iar foarte curând după aceea, a trebuit să angajăm 2 persoane care să se ocupe doar de magazin.Am impus totodată reguli interne. Principalul lucru a fost: clientul trebuie să fie întotdeauna mulțumit, chiar și atunci când nu este. După 1.000 de ape organice vândute și nici o singură reclamație, am decis să ne schimbăm reclamele și să oferim o rambursare gratuită a sumei pentru comandă, dacă nu există niciun efect vizibil – o regulă care s-a dovedit a fi foarte bună. Astăzi avem peste 18.000 de ape trimise și doar 10 pe care le-am rambursat, ceea ce ne spune multe despre efectul lor.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN 2020?
La sfârșitul anului 2019, știam deja că ideea noastră e măreață. Apeluri în fiecare zi de la clienți mulțumiți, sute de mesaje pe săptămână … Toate rudele ne-au spus să încercăm piața europeană, care pentru noi era un ținut îndepărtat. Din nou, copiii au început să pună întrebări, să cerceteze și, în cele din urmă, au stabilit un lucru – să lucreze cu un depozit de logistică în țara respectivă și să facă un website inaessentials în fiecare țară. Prima țară a fost Germania, iar a doua România, unde am publicat și povestea noastră. Am fost șocați de efect … timp de o lună, rezultatele din România au fost egale cu cele din Bulgaria, din februarie până în decembrie 2019.

Văzând că acest model funcționează, am decis să ne asumăm un risc. Și așa s-u născut magazinele Inaessentials uk / sk / de / ro. Marea Britanie, Germania, Austria, România, Slovacia și Grecia au urmat după Bulgaria și am început să citim cuvântul „mulțumesc” în toate limbile. Toate acestea au fost ca un vis devenit realitate pentru noi, dar am început să simțim și o mare responsabilitate. Noua provocare a fost să menținem calitatea serviciilor noastre, care a fost întotdeauna o prioritate pentru noi.

Până în prezent, doar noi personal (eu, fiul și fiica mea) răspundem la toate mesajele de pe Facebook și Instagram, pentru că știm că atitudinea personală este esențială și, deși este nevoie de timp, credem că merită. Dovezile sunt cele peste 10.000 de comentarii pozitive cu privire la apa de lavandă împotriva acneei, apa de scumpie pentru gingiile inflamate, apa de salvie împotriva mătreții și apa de mușețel împotriva eczemelor și dermatitei.

DORIȚI SĂ ÎNCERCAȚI?
Nu ne concentrăm pe cifra de afaceri, ci pe a avea clienți mulțumiți și fideli, motiv pentru care începând cu anul 2020 oferim o rambursare a întregii sume pentru comandă, dacă nu sunteți mulțumiți de rezultate. Am început cu această gândire și vom continua să urmăm această filozofie. Dacă doriți să încercați apa organică magică , o puteți face AICI, iar de la noi veți primi cadou un cod promoțional pentru o reducere de 10% la prima comandă, care este: ina10

După succesul apei noastre de lavandă, până în octombrie 2020, am dezvoltat încă 5 produse naturale vindecătoare, de care clienții sunt foarte mulțumiți.Puteți vedea aceste produse și mult mai multe detalii pe site-ul nostru.Site-ul este: inaessentials.ro.
Sursa articol: inaessentials.ro.

loading...