Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața este făcută pentru a fi trăită.Așa că trăiește-o!

Viața nu este destinată momentelor mediocre. Viața nu este făcută pentru ca tu să rămâi stagnat, făcând același lucru din nou și din nou. Viața nu este menită să-ți piardă timpul prin fiecare răsărit și fiecare apus.Viața este menită să fie trăită.

Viața este făcută pentru nopțile cu priviri de stele, pentru nopțile petrecute alături de cei mai buni prieteni sorbind vin roșu în întuneric. Viața este făcută pentru nopțile pregătindu-se pentru primele întâlniri și pentru experimentarea adevăratei magii care este un prim sărut.

Viața este făcută pentru călătorii pe drumuri în familie, zile întregi care cutreieră un teritoriu nou și un teren nou pe care nu l-ai mai văzut niciodată. Viața este făcută pentru a urca munți atunci când toți cei din jurul tău îți spun că nu o poți face. Viața este făcută pentru a o face oricum.

Viața este făcută pentru a te îndrăgosti. Pentru atingerea tandră a unei mâini pe care doriți să o țineți tot restul vieții. Viața este făcută pentru foile încurcate și atingerile delicioase care îți transmit artificii în coloana vertebrală. Viața este făcută spunând „te iubesc” și nu te sperie de răspunsul pe care îl vei primi.

Viața este făcută pentru a respira în aer rece, pentru a sorbi cani uriașe de ciocolată fierbinte într-o noapte de decembrie și pentru a te plimba cu cel mai bun prieten al tău lângă foc. Viața se face pentru zilele de martie, când în sfârșit soarele începe să vă încălzească pielea uzată. Viața este făcută pentru vară, pentru raze și soare nesfârșite pe care le poți retrăi din nou și din nou. Indiferent de anotimp.

Viața este făcută pentru a munci din greu. Pentru că ai vis și ai urmărit cu el. Viața este făcută pentru a face ceea ce iubești și pentru a nu-ți cere scuze pentru asta. Vreodată. Viața este făcută pentru a recunoaște că ești o stea și pentru a ști că vei avea întotdeauna o lumină în tine în ciuda prognozei meteo.

Viața este făcută pentru îmbrățișări mari. Pentru conversații lungi cu părinții despre ceea ce vrei să simți viața ta. Pentru că știu că faci tot posibilul. Și știind că tot ce puteți face. Viața este făcută pentru do-over, pentru renaștere și pentru a începe din nou.

Viața este făcută pentru a încurca iar și iar, dar pentru a te ridica oricum. Viața este făcută pentru a eșua și pentru a supraviețui. Viața este făcută pentru apariția inimii, iar noile iubiri care șterg tot ceea ce doare din inima ta. Viața este pentru creșterea inimii și trăirea prin acea durere. Viața este pentru a crede în dragoste chiar și după ce ai fost rupt.

Viața este făcută pentru inimi de curse, pentru a alerga acel kilometru pe care nu l-ai crezut niciodată posibil, pentru sărutări care oprește timpul și pentru a râde până când nu ești în cusături.

Această viață ți-a fost dată să trăiești. Această viață ți-a fost dată să iubești. Această viață ți-a fost dată pentru a afla ce este bucuria. Această viață ți-a fost dată pentru a experimenta puterea unei atingeri. Și această viață ți-a fost dată pentru a experimenta puterea unui zâmbet.

Viața ta este menită să fie trăită
Sursa: ro.radiojelli.com

loading...