Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Elena Silvia, doctoriță româncă în Germania, a fost ucisă cu sălbăticie când se întorcea acasă, după schimbul de noapte.

A salvat sute de vieţi, în timp ce a ei a fost luată cu brutalitate.Elena Silvia K., o tanara mamica româncă, medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, landul Hessa, Germania, a fost ucisa cu salbaticie, luni dimineata, cand se intorcea acasa, dupa schimbul de noapte.

Luni dimineata, in jurul orei 8:00, cand tanara revenea acasa dupa o tura de noapte pe Nikolausstrasse a fost ucisa cu cruzime in curtea din spate a casei in care locuia. Elena a fost atacată şi înjunghiată mortal chiar lângă blocul unde locuia, vecinii descoperind cadavrul în jurul orei 8.00 dimineaţă, în curtea din spatele imobilului. Elena K., in varsta de 35 de ani, a fost medic la Spitalul Herz-Jesu din Fulda. Ea i-a ajutat pe oameni, mai ales acum in aceasta perioada dificila a pandemiei, scrie presa germana.

„Este groaznic. Suntem socati si nu ne vine sa credem ce s-a intamplat. Elena era atat de iubitoare cu pacientii”, a declarat o colega a romancei.

Elena Silvia K. lucra la Spitalul Herz-Jesu din 2010, cel mai recent ca specialist in chirurgie generala si viscerala. Seful clinicii, medicul Michael Sammet spune: „Am pierdut un coleg extrem de bun si recunoscut. Moartea ei timpurie ne lasa fara cuvinte.”

La cateva ore dupa gasirea cadavrului, politistii au retinut o persoana insa nu au precizat care era legatura dintre acesta si victima.

„Bărbatul va fi adus în fața judecătorului marți, apoi se va decide dacă există o suspiciune urgentă împotriva sa și va fi luat în custodie”, declara atunci procurorul german Christine Seban, fără să dea mai multe detalii despre suspect sau despre legătura dintre el și victimă.

Elena Silvia avea doar 35 de ani si lasa in urma un fiu care va creste fara mama.

loading...