Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Generația Z este înlocuită de una nouă – Alfa: 10 Diferențe dintre ele.

Nu am reușit să ne obișnuim cu generația Z, că deja a fost înlocuită cu una nouă. Generația Alfa, fac furori recent în știri.Împreună cu părinții lor Millennial, un început de marketing a început să precipite în jurul sosirii acestor tineri. Dar în ce se deosebesc de părinții lor? Cu alte cuvinte, ce diferențe sunt între generația Z și generația Alfa?

Generația Alfa este cea mai tânără generație de pe Pământ. Alpha include cei născuți din 2010 și îi va include pe toți cei cu zile de naștere până în anul 2025. Piața a fost deja foarte afectată de generația Alpha. De exemplu, părinții Alpha’s Millennial varsă bani în jucării și tehnologie pentru ei, cu 2 miliarde de dolari cheltuiți pentru startup-uri în K-12 ed-tech. În plus, 11-13 miliarde de dolari au fost deja cheltuiți pentru publicitatea destinată copiilor sub 10 ani de către industria fast-food.

Iată 10 diferențe între cele două generații.

 1. Generația Alpha nu separă lumea reală și virtuală.
  Generația Alpha va fi cea mai alfabetizată generație tehnologică vreodată, chiar mai mult decât generația Z.Deja, 31% dintre părinții Alpha cred chiar că tehnologia este mai importantă pentru copii decât jucăriile.
 2. Generației Alpha îi pasă profund de opiniile și acțiunile influențatorilor de social media.
  Nu numai atât, dar tânăra generație are de fapt niște influențatori pe rețelele sociale: canalul YouTube Ryan Toys Review prezintă un copil de șapte ani numit Ryan care dezvăluie și revizuiește jucării și are deja peste 18 milioane de abonați pe platforma video. Imaginați-vă doar impactul influențatorilor rețelelor sociale pe măsură ce Alpha crește în tineri și în vârstă adultă.
 3. Nu vor cunoaște niciodată o lume fără social media
  Este adevărat, unii dintre membrii mai în vârstă ai generației Z ar putea avea amintiri în valoare de câțiva ani, care nu includ petrecerea pe social media. Dar majoritatea oamenilor din acel grup – și cu siguranță toți cei din generația Alpha – pur și simplu nu vor fi conștienți de o lume care există fără rețelele sociale.
 4. Nu vor ști cum este să faci cumpărături într-un magazin fizic.
  Este sigur să spunem că acești oameni își vor face o mulțime de cumpărături pe cale electronică și nu se vor deplasa la un magazin fizic.
 5. Sunt mici antreprenori.
  Mai mult de jumătate dintre membrii generației Alpha care au fost chestionați au indicat că ar dori să își înceapă propria afacere.
 6. Nu se conformează regulilor.
  Timpul de jocuri de masă și de colorat între rânduri s-a încheiat. Generația Alpha nu poate fi restricționată de reguli precum predecesorii lor. Energiile lor sunt greu de conținut, întrucât lumea lor digitală le pune în legătură cu un număr infinit de perspective care determină nevoia de a se însuși.
 7. Generația Alpha se schimbă constant.
  Spre deosebire de generațiile previzibile de mai înainte, specialiștii în marketing au o problemă dureroasă atunci când vizează generația Alphas, deoarece se schimbă constant. Ei tind să fie mai individualiști și, prin urmare, nu se încadrează în categorii dominante de oameni.
 8. Dietele lor sunt foarte diferite.
  Glucidele, grăsimile și jurnalul organic vor fi părți imense din ceea ce le place să se răsfețe, deoarece vor avea nevoie de toată energia pe care o pot obține. Majoritatea genelor alpha sunt dependente de paste, macaroane și brânză, precum și o mulțime de cereale, împreună cu grăsimi saturate. Deși este considerată nesănătoasă, generația lor are cea mai mare speranță de viață.
 9. Generația Alpha va trăi mult. Poate trăi până la 100 de ani.
  Deoarece medicina se dezvoltă foarte rapid, iar calitatea vieții se îmbunătățește în fiecare an, copiii moderni pot trăi până la 100 de ani sau chiar mai mult. Copiii născuți în țări prospere ar trebui să devină cea mai sănătoasă și cea mai longevivă generație.
 10. Ei trăiesc momentul.
  Au puțin simț al trecutului și niciun concept de viitor. Vor totul acum.
loading...