Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A fi mamă singură nu înseamnă să fii singur: copilul tău este dragostea vieții tale.

Creșterea copiilor poate fi dificilă în orice caz. Fără un partener, miza este mai mare. În calitate de părinte singur, este posibil să aveți responsabilitatea exclusivă pentru toate aspectele legate de îngrijirea zilnică a copilului.

A fi mamă nu este niciodată o sarcină ușoară, dar a fi mamă singură este o adevărată provocare. Cred că nu există o femeie mai curajoasă și mai admirabilă decât o mamă singură.Uneori, puteți simți că nu puteți continua să faceți totul pe cont propriu. Este foarte greu să fii părinte singur. Trebuie să vă ocupați de toate îndatoririle părintești în timp ce jonglați, curățați casa, gătiți cina, aveți relații cu ceilalți și ce se întâmplă dacă vă îmbolnăviți? Cu siguranță nu poți suna și să-ți iei ziua liberă de la a fi părinte!

A fi mamă singură înseamnă a deveni o femeie matură, curajoasă, puternică, îndrăzneață, o luptătoare, capabilă să facă orice. Desigur, există momente întunecate, pline de tristețe, furie, incertitudine, dar li se întâmplă tuturor, iar timpul vindecă totul. Acum, că sunt mamă, am un motiv enorm să stau în picioare; poate da, va trebui să fac o treabă dublă, un efort dublu, dar merită pentru micul meu prinț.

A fi mamă singură nu înseamnă a fi singur: am deja copilul meu, cea mai mare dragoste din viața mea. Am o mare responsabilitate de a educa un băiat să devină un om bun, cu valori și sper să respect și să prețuiesc femeile din viața lui.

Legatura dintre mama si copil este una dintre cele mai puternice legaturi care exista pe acest pamant. Alte iubiri vin si pleaca, dar odata ce ti-ai tinut micutul in brate, aceasta legatura va dura o viata intreaga.Dragostea pe care o simti pentru copilul tau nu este intelectuala sau culturala, asa cum este fata de ceilalti oameni, ci este o parte a fiintei tale. Ca mame si parinti – naturali, adoptivi si chiar vitregi – esti „programat” pentru a forma legaturi stranse afective cu micutul.Legatura pe care o ai cu copilul tau se va schimba de-a lungul anilor, dar dragostea pentru el nu se va diminua niciodata.

loading...