Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Kira Hagi și puterea de a deveni cap de afiș, fără a fi fata lui tata. ”Iubesc România, sufletul meu e aici”.

Regele fotbalului românesc are o familie exemplu și se poate mândri în viață cu cele două comori ale sale, Ianis și Kira Hagi. Ianis Hagi este un fotbalist profesionist român, care joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la clubul Rangers FC.Iar Kira Hagi, fiica celebrului fotbalist Gică Hagi este pe cale să devină o actriță celebră.

Tânăra a studiat în Statele Unite ale Americii și s-a întors în țară, să-și trăiască visul pe scenele românești.La aproape 25 de ani, Kira joacă pe scena Teatrului Nottara și are în portofoliu filme în care a jucat alături de mari actori.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro în anul 2019.

„Obiectivul meu nu este să țin o statuie de aur în mână (n.r. Oscarul). Sper să nu mă înțelegi greșit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar. Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experiență, nu doar cu faptul că ai bifat și filmul acesta”, a detaliat tânăra.

În America, Kira a fost asistent de producător și câștiga suficient încât să se întrețină singură, dar dorul a adus-o acasă. ”Când am plecat, am plecat cu gândul să rămân, după aceea m-am razgândit, pentru că mi-a fost dor de țară și de familia mea și să vă spun sincer iubesc România, o iubesc, sufletul meu e aici”, a declarat tânăra pentru stirileprotv.

Tineri care-și clădesc cariere din pasiunile lor. Despre Kira nu se poate vorbi ca fiind fata lui tata, pentru că-n ultimii ani a demonstrat că prin muncă, talent și ambiție are mari șanse ca ea să facă din numele Hagi un cap de afiș.

loading...