Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pentru un bărbat adevărat, femeia pe care o iubește este întotdeauna o prioritate.

Un bărbat adevărat își va pune întotdeauna femeia pe primul loc. El își va trata întotdeauna fata ca pe o adevărată prioritate în viață. Un bărbat adevărat care este îndrăgostit își va da întotdeauna prioritatea fetei și relației sale în viața sa. Un bărbat care te iubește te va face să simți cât de important ești pentru el pentru că nu va dori niciodată să te îndoiești de sinceritatea lui. Un bărbat adevărat care te iubește cu adevărat va face întotdeauna un efort conștient pentru a fi demn de dragostea ta, pentru că știe că nu merită nimic mai puțin decât asta.

Un bărbat adevărat care te iubește te va face mereu să simți cât de mult îi pasă de tine. Întotdeauna își va urmări cuvintele cu acțiuni reale. Nu va vorbi doar despre un joc mare. Nu îți va spune doar că ești important pentru el. El chiar va face tot ce este nevoie pentru a te face să simți cât de important pentru el ești cu adevărat. Face acest lucru pentru că este un bărbat adevărat, care știe ce este cu adevărat necesar pentru ca o relație să funcționeze.

Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va trata doar ca pe un fel de povară inutilă sau greutate suplimentară. El nu te va face doar să te simți ca un bagaj suplimentar în viața lui. De fapt, el va găsi bucurie și fericire în a-ți putea fi de folos. Într-un fel, te va face să simți că fericirea lui este legată direct de a ta; și că nu se va sătura niciodată să încerce să te facă cât mai fericit.

El este genul de tip care ar mișca întotdeauna cerul și pământul doar ca să te acomodeze în viața lui. El te va expune la fiecare aspect al vieții sale, deoarece va dori să fie cât mai deschis față de tine. El va dori să-i cunoști pe cei mai apropiați prieteni și familie. El va dori să vă expună la cele mai profunde pasiuni și interese ale sale. El o să vă țină de mână în timp ce explorați fiecare parte a vieții sale. El face asta pentru că știe că asta trebuie să facă pentru a vă face să aveți încredere în el. Și un bărbat adevărat va lupta întotdeauna pentru încrederea femeii sale.

Un bărbat adevărat nu are de gând să lupte la întâmplare împotriva ta ca și ceilalți bărbați ai trecutului tău. El va lupta mereu pentru tine. El îți va face mereu să te simți cât de angajat este cu această relație pe care o ai împreună. El nu te va face niciodată să te simți singur sau izolat. El nu te va face niciodată să simți că nu ai un partener în această viață.

loading...