Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mama este ca bunul Dumnezeu: o căutăm la nevoie și o uităm când suntem mulțumiți.

Dragostea unei mame este ca nimic altceva în lume.Este puternică și blândă.Dragostea unei mame este diferită de afecțiunea slabă
Iubirea unei mame ajunge la extreme.Iubirea unei mame își sacrifică propria siguranță.Dragostea de mamă este primordială. Când se confruntă cu un pericol grav, ea nu se va opri la nimic – și nu va cruța pe nimeni – care amenință viața copiilor ei.

Dragostea unei mame este îngrijorătoare.Iubirea unei mame face timp să se revărseze în sine, știind că este cel mai bun lucru pe care îl poate face pentru familia ei.Dragostea de mamă nu folosește copiii ca scuză pentru a amâna sarcina înfricoșătoare pe care este chemată să o facă chiar acum, știind că alegerile pe care le face acum afectează tot viitorul copiilor ei.

Dragostea unei mame o ajută să facă tot ce poate mai bine și asta este suficient de bine.Dragostea unei mame înseamnă lucruri diferite pentru diferite femei.Dragostea de mamă o ajută să rămână într-o căsnicie grea atunci când este mai bine pentru copii, deoarece știe că securitatea și bunăstarea copiilor ei sunt mai importante decât simțirea fluturilor.

Iubirea unei mame dă putere pentru a depăși frica de necunoscut și pentru a fugi de casa familiei pentru siguranța copiilor ei.Dragostea de mamă arată diferit la fiecare femeie, dar în adâncul … asta ne unește.Mama este totul în această viaţă; ea este consolarea la tristeţe, speranţa la deznădejde, forţa la neputinţă, este izvorul afecţiunii, milei, compătimirii şi iertării.Cel care îşi pierde mama pierde un piept pe care îşi sprijină capul, o mână care-l binecuvântează, un ochi care stă de veghe pentru el.De aceea, este foarte important să o apreciați și să iubiți în fiecare secundă a vieții…

loading...