Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Numai mama ne va iubi întotdeauna necondiționat.

Acest lucru este adevărat. Mama ta, părinții tăi, te iubesc mai mult decât oricine altcineva. Ei își sacrifică viața pentru ca să ne facă fericiți și să ne simțim confortabili. Ei au grijă de sănătatea noastră, de problemele noastre, de ceea ce mâncăm și de ceea ce facem. De aceea, respectă-ți părinții, ei sunt viața noastră și noi suntem ai lor.

Mama demonstrează afecțiunea prin îmbrățișări și sărutări, mă întreabă continuu cum mi-a trecut ziua și mă tratează la prânz ca pe o recompensă a muncii mele grele. . O mamă va face toate aceste lucruri cu dragoste necondiționată și nu se va opri doar pentru că ai 50 de ani și trăiești într-o altă țară.
Dragostea necondiționată a unei mame Acea veche zicală: „Nimeni nu te iubește ca mama ta”, sună adevărat acum că sunt mai în vârstă și am ajuns în sfârșit la realizarea că nu ar putea fi mai adevărat. Din prima zi, mama m-a învățat ce este dragostea necondiționată.

Dragostea necondiționată a unei mame nu poate fi înlocuită. Dragostea necondiționată între parteneri nu este întotdeauna atât de stabilă și uneori se poate termina în cel mai rău mod posibil.Această iubire necondiționată vă va elibera copiii de spectrul dragostei pierdute și îi va încuraja să depună cel mai bun efort și să atingă cel mai înalt nivel de care sunt capabili. Cel mai mare cadou pe care un părinte îl poate oferi unui copil este iubirea necondiționată. Adevărata iubire necondiționată a unei mame este ceva cu care Dumnezeu dăruiește mamelor atunci când au copii în majoritatea cazurilor.

Dragostea unei mame este ceva ce nimeni nu poate explica, este făcută din devoțiune profundă și din sacrificiu și durere, este nesfârșită și altruistă și durabilă, orice ar putea. Iubirea necondiționată construiește o fundație pentru relații sănătoase.Iubirea maternă este necondiționată și este fundamentul creșterii unui copil.

Protecția pe care o primim de această iubire necondiționată ne ajută să creștem cu o plasă de siguranță emoțională.Dragostea mamei noastre ne susține, așa cum suntem noi, fără să ne schimbăm, și ne ajută să mergem înainte cu încredere în noi înșine.

loading...