Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Legenda fotbalului, Diego Armando Maradona a încetat din viață.

Diego Armando Maradona a suferit astăzi un stop cardiac și a murit la vârsta de 60 de ani.Ziarele argentiniene susțin că câștigătorul Cupei Mondiale a suferit un stop cardiorespirator în orașul Tigre.El a împlinit 60 de ani pe 30 octombrie și a fost eliberat din spital acum câteva săptămâni, după o intervenție chirurgicală pe creier.

Considerat pe scară largă cel mai mare jucător de fotbal care a trăit vreodată, Maradona a atins apogeul carierei sale în Serie A cu Napoli din 1984-1991.De asemenea, a jucat pentru Boca Juniors, Barcelona, Sevilla și Newell’s Old Boys înainte de a se retrage la Boca în 1997.

Maradona, care era bine cunoscut pentru că avea un stil de viață sălbatic în timpul și după zilele sale de joacă, a avut o operație de by-pass gastric pentru a pierde în greutate în 2005 și a fost din nou internat doi ani mai târziu pentru hepatită indusă de alcool.În ianuarie, a suferit o intervenție chirurgicală pentru a opri sângerarea în stomac, iar în iulie a suferit o operație la genunchi.În urmă cu trei săptămâni a fost internat la spital pentru o intervenție chirurgicală pe un cheag de sânge din creier, înainte de a fi externat pentru a se recupera acasă.

Vestea tristă a fost confirmată de avocatul Maradonei. În curând, omagiile se revărsau din toată lumea fotbalului.

loading...