Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Anul acesta, până și Moș Crăciun va purta mască.

Pentru că trăim vremuri mai diferite, anul acesta și Crăciunul va fi mai diferit.Moș Crăciun va purta mască în toate locurile unde se va afișa.În ciuda pandemiei – și a faptului că vârsta și greutatea lui Moș Crăciun îl prezintă un risc ridicat de boli grave cauzate de coronavirus, Moșul va purta mască și va practica distanțarea față de copii, fie că este vorba de locurile publice unde Moșul va veni și va asculta dorințele copiilor, fie că este vorba de petrecerile grădinițelor sau creșelor.

Oamenii vor trebui să facă tot ce pot pentru a-l păstra în siguranță pe bătrânul vesel, inclusiv interzicerea copiilor să stea pe genunchii lui, indiferent dacă au fost obraznici sau cuminți.În schimb, copiii îi vor spune lui Moș Crăciun ce vor de Crăciun de la distanță.Moș Crăciun și vizitatorii săi vor trebui să poarte o mască de față, chiar și în timp ce pozează pentru fotografii.Orele lui Moș Crăciun sunt, de asemenea, reduse pentru a-i oferi o pauză de mulțimi.

Peste 10 milioane de gospodării americane l-au vizitat pe Moș Crăciun într-un mall sau magazin anul trecut, potrivit directorului general al GlobalData Retail, Neil Saunders. Aproape 73% dintre ei au cheltuit bani și la restaurantele sau magazinele din apropiere, spune el.

„Moș Crăciun este magnetul care atrage oamenii către mall-uri și, fără această atracție, mall-urile se vor lupta mai mult pentru a genera profit”, spune Saunders.Facem tot posibilul pentru ca el să rămână sănătos ”, spune Mary Lynn Morse, vicepreședinte de marketing.

Chiar dacă suntem într-o pandemie, este important ca copiii să poată fi copii și să țină pasul cu tradițiile obișnuite.

loading...