Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cred că e greu să schimbi ceva într-o țară unde oamenii sunt învățați să meargă cu “o atenție” la profesori, la doctori sau oriunde au nevoie să fie tratați mai “cu respect”.

Văd prea mulți oameni care cer demisia președintelui uitând astfel să se uite în oglindă. Credeți că președintele este de vină pentru tot ce se întâmplă în România? Eu cred că e greu să fii președinte într-o țară unde toți needucații devin epidemiologi pe Facebook. Și cred că e greu să fii președinte unde Leana a lu’ Costel îndeamnă lumea să meargă în stradă pentru a nu purta mască în plină pandemie. Și nu doar despre acest virus este vorba…
Cred că e greu să schimbi ceva într-o țară unde oamenii sunt învățați să meargă cu “o atenție” la profesori, la doctori sau oriunde au nevoie să fie tratați mai “cu respect”. Într-o țară unde respectul se cumpără cu un pachet de cafea, cu flori sau cu câțiva euro băgați în buzunarele celor care primesc salariu pentru a vă ajuta.
E greu într-o țară unde orice “șmecher” parchează unde vrea pentru că ii se rupe de o amendă pe care oricum nu o primește dacă ta-su e politician sau om de afaceri. E greu într-o țară unde pușcăriașii au televiziuni private și emisiuni pentru proști. Parcă și ăia mai deștepți se prostesc cu timpul…
E greu să dai vina pe președinte când atât de mulți români au plecat din România indiferent de cine a fost la conducere.
Cred că e vina tuturor pentru ceea ce s-a întâmplat și continuă să se întâmple în țara noastră. Și mai cred și că cei cărora le pasă cu adevărat sunt puțini. Și președintele, indiferent de cine o să fie el (sau ea) nu poate lucra cu puțini oameni. Dar nu e așa că e mai ușor să dăm vina pe alții atunci când ne privim în oglindă?

Traim in Romania, o tara in care politicienii ne-au tradat. Traim intr-o tara care promoveaza nonvalorile.
In prostia mea, inca mai sper in tara asta. Inca mai sper ca intr-o zi lucrurile vor reveni la normalitate. Traim intr-o tara care are prea multe boli cronice. Situatia doctorilor este una dintre bolile critice ale Romaniei. Imi doresc s-o vad cat mai repede vindecata.

loading...