Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Vitamina K remediu pentru menstruatia abundenta.

Menstruația este singurul moment în care se consideră sănătos și natural să sângerezi.Cu toate acestea, pentru peste 10 la sută dintre femeile care au menstruație, sângerarea depășește catitatea normală, devenind abundentă zile la rând și ducând la oboseală provocată de anemie și alte probleme de sănătate.Sângerările uterine abundente nu sunt sănătoase.

Există o multitudine de cauze posibile pentru sângerări abundente care vă pot perturba somnul, viața socială și productivitatea muncii / școlii, ca să nu mai vorbim de nivelul de energie.Dacă tocmai ați început menstruația și găsiți câteva luni ușoare și alte luni grele, acest lucru poate fi normal. Aflați exact cât de diferită este fiecare lună, graficând fluxul de sânge pe o aplicație sau pe un calendar de hârtie. Puteți descoperi că, deși unele luni sunt foarte grele, în general fluxul dvs. este ușor de gestionat și, de fapt, devine mai regulat în timp.

O altă cauză posibilă a sângerărilor abundente este endometrioza, o afecțiune frustrantă în care creșterea țesutului endometrial în afara uterului, de obicei pe tot abdomenul în zone incluzând trompele uterine, ovarele, vezica urinară și intestinele. Aceste creșteri deplasate ale țesutului endometrial răspund la estrogen la fel cum ar fi țesutul endometrial uterin, ducând la sângerări suplimentare – adesea grele sau prelungite – sau inflamații în locuri care nu sunt direct legate de reproducere.

Se știe de multă vreme că vitamina K promovează coagularea sângelui, de unde avertismentul de a menține stabil aportul de alimente bogate în vitamina K, cum ar fi broccoli și verdeațurile cu frunze.Pentru perioadele grele, sau chiar sângerările excesive postpartum, se recomandă capsule de clorofilă ca doză rapidă de vitamina K care trebuie administrată doar cu puțin înainte sau în timpul episodului de sângerare.

loading...