Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În zadar cei din jur îți vor răul, dacă Cel de Sus îți vrea binele.

Nu vom fi niciodată abandonați de dragostea lui Dumnezeu, de ochiul Lui atent asupra noastră și de dorința Lui de a umbla cu noi de-a lungul acestei vieți pe Pământ până când Îl vom întâlni în Rai.Avem liberul arbitru și capacitatea de a decide dacă vom primi dragostea, conducerea și parteneriatul Său. El este întotdeauna gata, cu brațele deschise, să ne aducă și să sărbătorească când se va întoarce risipa.

Atunci când îți merge bine, invidioșii prind la putere. Zâmbetul tău le provoacă dezgust, norocul tău îi roade pe dinăuntru, iar plăcerea ta de a trăi viața îi face să-și smulgă părul din cap. Adesea, răutatea se naște din invidie și în loc să se concetreceze pe ceea ce trebuie să schimbe la ei ca să le fie bine, ei încearcă să arunce cu noroi în tine.Oamenii invidioși și răi au un fel de alergie la fericirea celor din jur. Ei nu suportă ca cineva să râdă cu poftă, să zâmbească într-o zi mohorâtă sau să glumească atunci când ceva nu a mers bine.

Acești oameni cred că ești norocos, că ți s-a dat totul pe degeaba, că nu știi ce înseamnă viață, că nu ești serios. Ei se vor amăgi cu asta, nevăzând că de fapt ei înșiși cu răutatea lor își fac viața urâtă și nefericită. Ei vor încerca să te determine să te simți vinovat pentru nefericirea lor.

Fiind un om împlinit, unii nu vor suporta să te vadă zâmbind și vor ține morțiș să-ți strice pacea sufletească. Mereu vor spune că ei pot face unele lucruri mai bine, te vor învinui pe nedrept, vor arunca în tine cu cele mai urâte cuvinte. Așa sunt oamenii, nu suportă ca alții să fie fericiți atunci când ei suferă în tăcere, mereu au senzația că ceilalți au o viață mai ușoară decât ei, chiar dacă nu e așa. Oamenii sunt egoiști, niciodată nu vor lua exemplu de la cel care a ajuns la un nivel mai înalt.

Dacă El vrea să fii fericit, vei găsi mereu puterea de a te ridica din genunchi și de a încerca să fii cea mai bună versiune a ta. Dacă El te iubește, nimeni nu va putea să te distrugă complet. Oamenii îți vor dori degeaba răul, atâta timp cât Dumnezeu îți vrea binele.

loading...