Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Demi Moore: „M-am pierdut in casniciile mele ca sa le dau satisfactie altora, in loc sa ma gandesc la mine”.

Demi Moore a învățat să se pună pe primul loc după ce a acordat prioritate nevoilor altora pe parcursul căsătoriilor sale.„Este un proces de a învăța să te iubești pe tine însuți”, a spus ea. „Acceptând cine ești așa cum ești. Pentru mine, mă schimbasem de atâtea ori, pentru a se potrivi cu ceea ce credeam că vrea altcineva. ”

Moore a continuat: „Este ideea că suntem cam condiționați să lucrăm pentru a fi doriți, dar nu ar trebui să avem dorințe proprii. Este foarte lăudabil în vremurile noastre de a dispune să parcurgem călătoria de a onora cu adevărat dragostea care v-a reunit în primul rând și să-i oferiți cu adevărat tot ce aveți. Dar nu poți face asta fără acea iubire și acceptare a ta. ”

Relația lui Demi Moore și Bruce Willis de-a lungul anilor
Originară New Mexico a fost căsătorit cu Freddy Moore din 1980 până în 1985, Bruce Willis din 1987 în 2000 și Ashton Kutcher din 2006 până în 2013. Ea a detaliat luptele căsătoriilor sale în memoriile sale din 2019, Inside Out.Demi a spus că era îngrijorată că vedeta Die Hard, în vârstă de 65 de ani, nu mai era investită în căsătoria lor după ce a născut fiica lor cea mai mare, Rumer, acum 31 de ani. Fostul cuplu este, de asemenea, părinții fiicelor Scout, 29 de ani, și Tallulah, 26.

Demi i-a spus Dianei Sawyer, in emisiunea de televiziune „Good Morning America” din 1 septembrie 2019, ca s-a simtit pierduta in timpul casniciei cu Ashton Kutcher. „Cred ca daca as putea sa dau timpul inapoi as spune ca m-am orbit singura si m-am pierdut pe mine”, a marturisit ea.

Ultimul proiect al actritei americane in varsta de 57 de ani are legatura cu marturisirea ei. Demi Moore a asigurat vocea personajului principal din podcastul erotic „Dirty Diana”, productie care are ca subiect dificultatile unei femei care nu stie cum sa-si exprime dorintele. Vedeta a spus ca exista o legatura intre ea si acest personaj, pentru ca aceasta „simte fundamental ca este ruinata”.

loading...