Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Soții ar trebui să fie mai legați unul de celălalt, decât de părinți.

Unde se situează soțul sau partenerul romantic în viața ta? Luați tot timpul necesar pentru a vă gândi înainte de a răspunde.Ți-a cerut vreodată soțul tău să nu te plângi de el cu mama ta sau să discuți detalii intime despre viața ta sexuală privată cu prietenii tăi? Cu excepția cazului în care ați făcut acest lucru ca parte a consultării cu cei de încredere pentru înțelepciunea conjugală, nu vă bărfiți soțul cu prietenii, mama sau oricine.

Cred că mulți – poate cei mai mulți – oameni au alte lucruri și oameni clasați înaintea soților lor.Chiar dacă nu vor spune asta.Poziționarea oricărui lucru înaintea soțului dvs. este cea mai sigură cale pe care o știu pentru a crea neîncredere și instabilitate într-o căsătorie care duce adesea la divorț și aproape întotdeauna nefericire pentru toți cei implicați.

Simt că soția mea a acordat prioritate familiei sale de origine în fața căsătoriei noastre. Mai târziu, s-a dublat, oferindu-i 95% din ea însăși fiului nostru, când eram doar noi trei. Am crezut că sunt nobil, nemaiputându-l. ȘI, deja m-aș fi înșelat atât de rău de a fi soț până în acel moment, încât nu există o modalitate corectă sau corectă din punct de vedere intelectual de a prezice cum ar fi putut fi ea după naștere, dacă aș fi fost un soț care să devină părinți.

Dar copiii? Nu ar trebui să vină întâi?
Nu. Nu ar trebui. Și, ca tată care își iubește băiețelul mai mult decât orice altceva de pe această planetă, mă lupt să scriu asta.Îmi răsucește puțin interiorul. De obicei, așa știu că ceva este adevărat – când se simte inconfortabil și incomod.A acorda prioritate oricărui om sau altora față de soția sau soțul tău este cel mai sigur mod de a-ți distruge familia.

În căsătorie, fie soțul dvs. este numărul 1, fie faceți ceva greșit.Și da, asta include și copiii noștri. Și da, asta include părinții și familiile noastre de origine. Și da, această idee poate că vă face să vă simțiți inconfortabil.Dar credeți-mă că este cea mai sănătoasă.

Când îi învățăm pe copiii noștri că sunt cele mai importante lucruri din viață și că, dacă doresc atenția noastră, o vor obține și că, dacă au nevoie de ceva, se face magic pentru ei și că căsătoria dintre mamă și tata nu este principala prioritate, ce se întâmplă? Creșteți copii cărora le lipsește autosuficiența și creșteți, așteptându-vă ca partenerii lor să facă lucruri pe care părinții lor le obișnuiau.Creșteți copii care habar nu au cum arată o căsătorie plină de iubire, funcțională, sănătoasă, care se respectă reciproc.

Dacă mai mulți oameni s-au angajat în această căsătorie, ideea de a-și pune soția pe primul loc și de ce este o mentalitate atât de importantă, cred că mai multe căsătorii ar depăși distanța, deoarece nu s-ar deteriora așa de ușor.

loading...