Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mesajul emotionant al fiicei lui Paul Walker, în ziua în care starul ar fi împlinit 47 de ani.

Unul dintre cei mai iubiți și lipsiți actori de la Hollywood este fără îndoială Paul Walker, care în urmă cu mai bine de șapte ani a murit într-un tragic accident de mașină, în mijlocul unuia dintre cele mai importante momente din cariera sa. Cu toate acestea, singura sa fiică Meadow Walker a fost însărcinată să păstreze moștenirea tatălui său în viață, urmându-i pe urmele sale ca model și continuând cu acțiunile altruiste ale artistului. În plus, tânăra de 21 de ani face de obicei niște omagii în memoria tatălui ei, împărtășind cu Paul câteva detalii din viața ei și amintindu-le la cele mai importante date. Așa cum s-a întâmplat sâmbătă, 12 septembrie, ziua în care actorul ar fi împlinit 47 de ani, o dată de neșters din calendarul lui Meadow și care și-a atins încă o dată adepții cu o carte poștală inedită în care a arătat latura mai paternă a protagonistului saga Fast & Furious.

Meadow Walker avea 15 ani cand tatal sau si-a pierdut viata intr-un accident oribil. La 21 de ani, ea a postat un mesaj impresionant pe Instagram in ziua in care acesta si-ar fi aniversat ziua de nastere, scrie People.

„Momentul in care am realizat ca suntem gemeni. La multi ani celui mai frumos suflet”, a scris ea langa o imagine in care Paul Walker, foarte tanar, o tinea in brate pe Meadow si zambea alaturi de ea.

Ea a scris această descriere a imaginii sale, subliniind marea asemănare pe care o are cu tatăl său.Actorul si-a pierdut viata in noiembrie 2013, la doar 40 de ani si la doar cateva saptamani dupa ce Meadow a implinit 15 ani. El era pasager in masina unui prieten, pilotul Roger Rodas. Soferul a pierdut controlul masinii, un Porsche Carrera GT, iar aceasta s-a izbit de un stalp, apoi de un copac, si a luat foc. Cei doi nu au supravietuit.

Actorul Vin Diesel, unul dintre marii prieteni ai lui Paul, s-a alăturat, de asemenea, la comemorarea zilei de naștere a frumosului actor, publicând o imagine în care actorul apare lângă prietenul său decedat, amândoi foarte zâmbitori. Protagonistul filmului Bloodshot, discret ca întotdeauna, a adăugat doar cuvântul „Întotdeauna” la publicația sa, precizând că nu va uita niciodată cine a fost co-starul său în seria Fast & Furious.

În special, Vin Diesel a fost foarte aproape de Meadow de la moartea lui Paul. De fapt, tânăra și copiii actorului au construit o relație foarte frumoasă și strânsă, despre care au raportat pe rețelele lor sociale. De fapt, de ziua recentă a fiicei lui Walker, Diesel i-a spus câteva cuvinte dulci și paterne: „Aș putea spune că sunt foarte mândru de persoana care devii, dar am fost întotdeauna. La mulți ani Meadow! Știu că este cea de-a 21-a aniversare și ai vrut să te simți bine în Japonia, dar familia are un tort care te așteaptă când ajungi acasă, așa că grăbește-te. Te iubesc, fata, unchiule Vin, „a terminat el.

loading...