Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Adevăratul lux este să trăiești așa cum îți place!

Luxul nu sunt rujuri, restaurante sau agrafe de păr. Luxul real este să trăiești așa cum te simți confortabil. În ghete confortabile. Cu culoarea rujului care vă place sau fără ruj deloc. Există mâncare care îți place, cu care să fii, cu care este cald, să fii împreună pentru dragoste și nu din simțul datoriei.Învață să renunți la inutil. Din ceea ce a devenit depășit. Uzat. Și ai grijă de ceea ce îți place. Fiica de 5 ani a prietenei mele a vizitat doar cu lingura ei toată viața ei mică. Își permite luxul de a mânca orice lingură îi place. Mama ei este foarte timidă, de fiecare dată când încearcă să se justifice. Și am început să-mi iau propriile ustensile și ustensile la picnic, pentru că nu-mi place să mănânc plastic. Și nu-mi pasă ce cred alții despre asta.

O viață de lux nu este „pentru că o meriți”. Este vorba despre faptul că acest lucru este demn de tine. O ceașcă dată de sora mea. Tricoul tatălui, care este atât de confortabil să adormi. Tort de rețetă a mamei. Sărută-l pe cel drag. Cărți interesante. Filme bune. Aceleași melodii. Lenjerii proaspete. Apartament curat. Viața pe care ai ales-o pe tine însuți.

Și a trăi o viață de lux nu înseamnă să te mănânci atunci când ceva nu merge bine. Colanții se pot rupe. Este posibil ca aluatul să nu funcționeze. Este posibil ca prietenii să nu dorească să vizioneze filmul tău preferat. O persoană dragă poate pleca. Este posibil să nu primiți o promoție la locul de muncă. Orice se poate întâmpla. Dacă eșuezi la ceva, nu îți afectează în niciun fel valoarea. Aceasta înseamnă că lucrurile nu merg așa cum vrei tu.

O viață de lux înseamnă să poți alege. Darn colanți rupți sau cumpără altele noi. Aruncați plăcinta și comandați sushi sau încercați să coaceți din nou plăcinta. Urmăriți un film singur sau mergeți la o cafenea cu prietenii. Lasă-te sau luptă. Căutați un loc de muncă nou sau revizuiți-vă obiectivele pe unul vechi.

O viață de lux este să trăiești după propriile reguli. Mergeți la obiectivele dvs. Nu căuta scuze. Nu te simți confortabil. Nu vă scuzați alegerea, visele, interesele.Spune: „Nu poți face asta cu mine”.Și spune: „Pot să o fac”.
Sursa: fit4brain.com

loading...