Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Richard Gere a cunoscut adevărata iubire la aproape 70 de ani și împărtășește secretul fericirii cu noi.

Când te uiți la fețele fericite ale actorului american Richard Gere, în vârstă de 70 de ani (filme „Hachiko: Cel mai loial prieten”, „Pretty Woman”, „Primal Fear” și altele) și iubita lui de 35 de ani, înțelegi că acest cuplu este special. Sunt făcuți unul pentru celălalt.

Banii nu aduc fericire. Dovadă în acest sens sunt numeroasele romane și căsnicii nereușite ale vedetelor de la Hollywood. Fericirea reală poate fi dată doar de persoana pe care o iubești atât de mult, încât te sufoci cu admirație.

Povestea celebrului actor Richard Gere confirmă acest adevăr vital. Jurnalista Alejandra Silva a devenit o femeie atât de specială pentru el. S-au căsătorit și se iubesc la fel ca în prima zi în care s-au întâlnit.Și dacă pentru întreaga lume Richard Gere este un celebru simbol sexual și devorator de inimă, atunci pentru el Alejandra este singura femeie care și-a schimbat viața și a dat fericire să cunoască iubirea adevărată.Richard Gere nu se sfiește să vorbească despre fericirea lui – doar îl copleșește. În timpul Premiilor Globul de Aur 2019, a urcat pe scenă și a rostit doar trei cuvinte. S-au adresat soției sale: „Te iubesc”.

Cum a început această poveste amețitoare?

Cunoașterea lor a fost mai mult decât prozaică. După cum a spus Richard Gere într-un interviu: „Totul a început foarte simplu. Un prieten comun ne-a prezentat. Alejandra mi-a spus: „Bună!” Și atât – de parcă lumea s-ar fi prăbușit. Ne-am privit și în prima secundă ne-am dat seama că vom fi mereu împreună. Nu am experimentat niciodată o astfel de atracție în viața mea. Nu ne puteam lua ochii unul de la altul. Ne-am uitat și ne-am uitat în ochi – toată noaptea … „

„Mărturisesc că am avut tot felul de povești de dragoste. Cel mai adesea au început foarte greu, a trebuit să depășim multe dificultăți și încercări împreună – își amintește Alejandra. – Se pare că toate acestea ar fi trebuit să se apropie, dar s-a dovedit exact invers. Ne-am despărțit și a fost întotdeauna dificil … Prin urmare, când l-am întâlnit pe Richard și evenimentele au început să se dezvolte chiar cu o viteză vertiginoasă … Sincer, la început am avut anumite îndoieli. Am ezitat. Dar el nu este deloc. Richard era 100% sigur că aceasta era soarta. Mai târziu mi-am dat seama că amândoi am simțit la prima vedere că vom fi împreună. „

Curând, Richard Gere și Alejandra Silva au legat nodul. S-a întâmplat la ferma indiană a actorului în aprilie trecut. Nunta a fost foarte modestă și în tradiția budistă. „De atunci, ne-am iubit doar mai mult”, spune Alejandra.

Cuplul a visat foarte mult la un bebeluș. Richard Gere a refuzat chiar și două oferte de film foarte interesante de a fi alături de soția sa în așteptarea bebelușului. Cuplul a petrecut mult timp împreună și chiar a mers să viziteze Dalai Lama. Viitoarea mamă a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care un guru spiritual a binecuvântat-o.

Richard Gere avea 69 de ani și soția sa 35 de ani când fiul lor s-a născut la New York.Pentru ambii soți, copilul a devenit al doilea copil: Gere are un fiu de 18 ani, Homer, de la actrița și modelul Carey Lowell, iar Silva crește un fiu de șase ani, Albert, din magnatul american Robert Fredland.

Soții împărtășesc de bună voie secretul fericirii lor. Principalul este să faci ceva în fiecare zi care să-l facă pe partenerul tău să se simtă cu adevărat norocos. De exemplu, în fiecare zi, Richard se asigură că îi spune soției sale cât de mult înseamnă pentru el.La 31 august 2019, Richard Gere a împlinit 70 de ani. El crește un fiu mic și își adoră soția frumoasă și inteligentă.Iar secretul unei astfel de iubiri este foarte simplu. Gesturi mici, dar zilnice, care vor reaminti unei persoane dragi sau unei persoane dragi că sunt cei mai dragi oameni din întreaga lume. Și chiar dacă nu știi să scrii melodii, poți cumpăra un buchet frumos și i-l poți da soției tale în zori. Sau, în orice alt mod, zilnic pentru a reaminti cât de mult înseamnă această persoană în viața ta. Fericirea constă în astfel de lucruri mărunte.
Sursa: cluber.com.ua

loading...