Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii sensibili sunt îngeri cu aripi rupte care zboară atunci când sunt iubiți.

Viața oamenilor sensibili este o serie constantă de urcușuri și coborâșuri. Acestea sunt suflete ușor vulnerabile, pur și simplu incapabile să trăiască cu ură – nu contează, al lor sau al altuia.Persoanele sensibile sunt cele mai reale, deschise și oneste persoane pe care le veți întâlni vreodată. Dacă au încredere și cred în bunătatea ta, își vor deschide sufletele larg deschise către tine și îți vor împărtăși totul – chiar și cele mai intime secrete.

Cu toate acestea, în momentul în care îi trădezi, îi abandonezi sau îi umiliți, aceștia se vor transforma în cei mai răi oameni cu care te-ai confruntat vreodată.Și, din păcate, această reacție a lor îi va răni nu numai pe infractorii lor, ci și pe ei înșiși. De fapt, nu vor deloc să rănească pe nimeni, chiar dacă merită. Este împotriva naturii lor. Și chiar vor să-și ceară scuze față de cei pe care i-au jignit și să-și ispășească vina în fața lor.

Viața lor este o serie constantă de urcușuri și coborâșuri. Ei trăiesc cu un sentiment constant de vinovăție, trăind o durere chinuitoare din cauza unor situații nerezolvate și a neînțelegerilor care îi chinuiesc.Acestea sunt suflete ușor vulnerabile, pur și simplu incapabile să trăiască cu ură – nu contează, al lor sau al altuia. Astfel de oameni au nevoie de iubire mai mult decât oricine altcineva, pentru că sufletele lor sunt rănite constant de cuvinte rele, de fapte și chiar de gânduri ale altor oameni.

Dar, în ciuda faptului că trebuie să treacă, și a chinului pe care trebuie să-l suporte, ei rămân cei mai buni și mai simpatici oameni din întreaga lume. Ei sunt cei care devin adesea apărători ai celor jigniți, uitați și neînțelegeți.Sunt îngeri cu aripi rupte, capabili să zboare doar atunci când cineva îi iubește.

loading...