Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu înceta niciodată să fii o persoană bună din cauza oamenilor răi.

Există mulți oameni răi în lume. Și întâlnirea cu ei nu poate fi evitată. Putem fi puternici, să ne rugăm, să medităm și să încercăm să creăm o „bulă de protecție” în jurul nostru, dar nimic nu poate împiedica această întâlnire.Astfel de oameni vin în viața noastră sub diferite forme și nu este întotdeauna posibil să o observăm la timp. Pot fi printre colegii noștri, colegii de clasă, membrii bisericii și chiar rude.Este aproape imposibil să împiedicăm intrarea oamenilor răi în viața noastră, dar nu înceta niciodată să fii o persoană bună doar pentru că ai dat peste cineva rău.

Adevărata schimbare vine din interior. Iar cele care sunt provocate de factori externi, de fapt, nu sunt deloc schimbări. Acestea nu sunt schimbările de care aveți nevoie și, în cea mai mare parte, încă nu prind rădăcini.Ești deasupra cedării influențelor negative ale oamenilor răi. Abilitatea de a rezista influențelor nedorite din exterior și de a continua să fii tu însuți, indiferent ce vor sau ce sentimente caută oamenii răi să-ți provoace, aceasta este o trăsătură a personalităților cu adevărat puternice.

Fii o persoană bună pentru tine.
A dori să fii o persoană bună din cauza altor oameni poate fi numit bunătate falsă. Faptele bune și bunătatea ar trebui să fie motivate de simțul tău de sine, nu de ceea ce ar putea crede alții despre tine. Fii mai întâi o persoană bună pentru tine.

Dacă ești amabil cu ceilalți oameni, vor fi și ei amabili cu tine. Toată lumea este mai bună atunci când toată lumea este fericită. Permițând oamenilor răi să-ți ia virtutea, demonstrezi că nu ai fost niciodată bun cu tine însuți. În caz contrar, oamenii răi nu ar putea să vă lipsească de această trăsătură. Fii o persoană bună din motivele tale, nu oricine altcineva.

Dacă încetezi să fii o persoană bună și începi să faci lucruri dubioase doar pentru că lumea este plină de oameni răi, atunci vei orbi pe toți cei din jur, făcându-i să sufere.Oamenii răi îi vor răni nu numai pe alții, ci și pe tine. Dacă închizi ochii la abaterea lor și începi să te comporti în același mod, atunci crește doar influența lor asupra ta. Dar poți scăpa de influența lor întorcându-le spatele și arătând bunătate față de alți oameni. Ura nu trebuie încurajată.

Crede în bunătate
Dacă citești acest lucru, atunci cel mai probabil ești o persoană bună. Mi se pare că sunt și unul dintre cei buni. Ei bine, suntem deja doi. Nu ești singur în bunătatea ta. Există și alții în lume ca tine care simt la fel.

Prin urmare, dacă întâlnești o persoană proastă, amintește-ți că există încă lucruri bune pe care le poartă alți oameni. Nu ești singur. Rămâi puternic în fața personalităților negative. Astfel, te va copleși.
Sursa: cluber.com.ua

loading...