Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu îți trimite greutăți pentru ca tu să devii ceea ce ar trebui să fii.

Dificultățile te-au învățat cum să iubești și cum să nu iubești. Te-au învățat în cine poți avea încredere și în cine nu poți.Un lucru știu sigur: în viață vei întâmpina necazuri în mod constant și le vei depăși, deoarece dificultățile sunt inevitabile. Dar ceea ce poate fi evitat este suferința. Cum percepi situația, cum o rezolvi și cum trăiești, toate sunt o chestiune de alegere.

Știu, de asemenea, cât de greu este să gândești pozitiv când ești blocat în haos. Știu cât de dureros este și cum totul rupe o persoană. Dar vă rog să vă învățați mintea să găsiți puțin optimism în fiecare situație dificilă. Protejați-l până când vă îndreptați spre lumină.După un an, lună sau săptămâni de când ai avut problema, te vei întoarce și vei fi recunoscător pentru lucrurile care au ieșit așa cum au făcut-o. Amintiți-vă, toate dificultățile pe care le-ați trecut v-au predat nenumărate lecții.

Dificultățile te-au învățat cum să iubești și cum să nu iubești.Dificultățile te-au învățat în cine poți avea încredere și în cine nu.Dificultățile v-au arătat unde să mergeți mai departe și unde nu trebuie să vă întoarceți niciodată.Dificultățile ți-au dat curajul de a-ți schimba slabul nu către o respingere sigură.Dificultățile v-au învățat importanța de a vă iubi înainte de a pofti dragostea de la oricine altcineva.Fiecare situație din viață nu numai că te determină să crești, dar însăși dezvoltarea ta este rezultatul tuturor acestor situații. Urcușurile și coborâșurile tale nu se termină niciodată – ciclul va continua iar și iar, pentru că numai Dumnezeu știe ce potențial ai.El însuși te va ghida până când îți vei da seama.

El te va îndruma până nu te mai întrebi de ce anumite uși îți sunt atât de greu de intrat.El te va ghida până când vei începe să crezi în scopul său superior.El te va ghida până când vei învăța să vezi partea luminoasă a lucrurilor în cele mai dificile momente.El te va ghida până vei găsi o sursă de putere și curaj.El te va ghida până când vei începe să crezi în fiecare parte a corpului tău.El te va ghida până vei deveni un războinic.El te va ghida până când vei învăța într-o zi să insufle speranță cuiva la fel de deznădăjduit ca și tine.
Sursa: cluber.com.ua

loading...