Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Am iertat nu pentru că meriți iertare, ci pentru că merit pacea în sufletul meu.

Iert, pentru că ura este doar un mod de a te reține cumva. În memoria mea, dacă nu în inima mea.Iert și nu țin rău.Nu, nu te voi urî. Dar nu te voi lăsa niciodată să te apropii suficient de mult de mine încât să te poți răni.Să nu crezi că iert pentru că sunt naiv. Deloc.

Poți ierta în diferite moduri. Uneori iertăm pentru a da o a doua șansă și a încerca să o luăm de la capăt. Și se întâmplă diferit. Când ierți, astfel încât să nu vezi niciodată și nicăieri o persoană. Nu vă amintiți, nu regretați, nu vă gândiți o secundă …Îmi las durerea în urmă și merg mai departe. Cu o singură diferență – fără tine. Unu!Te iert, dar asta nu înseamnă deloc că consider comportamentul tău acceptabil sau că voi avea din nou încredere. Iert, pentru că vreau să-mi întorc vechea viață și pe mine.

Deci, te-am iertat. Nu credeți că de aceea acțiunile voastre au devenit „albe și pufoase”. Desigur că nu. Vreau doar să trăiesc în pace cu mine. Vreau niște odihnă. Armonie. Prin urmare, aleg să întorc pagina pe care a fost povestea dragostei noastre și să închid această carte pentru totdeauna.

În cele din urmă am decis să scot „cătușele” care îmi legau mâinile și sufletul. Nu li s-a permis să meargă mai departe. Au mușcat în piele, provocând dureri infernale. Așa că le arunc și nu mă voi mai uita niciodată înapoi. De ce să te uiți la ceea ce nu poți schimba? Nu voi mai lăsa amărăciunea, frica, neîncrederea sau furia să intre în inima mea.

Iert, pentru că ura este doar un mod de a te reține cumva. În memoria mea, dacă nu în inima mea.Într-adevăr, uneori nici nu știm cât de puternici putem fi. Mai ales când puterea este singura noastră cale de ieșire și mântuire.

Vreau să-mi iau rămas bun … să-ți mulțumesc. Vreau să spun „Mulțumesc pentru experiență”. M-ai predat o lecție care trebuia învățată în „școala vieții”. Și știi că acum știu sigur și sigur? Că cea mai importantă persoană pentru mine sunt eu. Mulțumesc că m-ați ajutat să înțeleg. Noroc și noi „exploatări”.

Cu respect și recunoștință pentru ceea ce nu mai este al tău.

loading...