Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia invidioasă poate fi recunoscută după aceste 5 semne.

Dacă ați câștigat vreodată recunoașterea pentru o realizare semnificativă sau o etapă importantă, probabil ați fost orbit de dezamăgirea că victoria dvs. nu i-a mișcat pe toți cei care au fost martorii sacrificiului și eticii muncii.Fără avertisment, chiar și oamenii care ne iubesc cel mai mult pot uneori să ne invidieze și la fel de neașteptat, la fel și oamenii care abia ne cunosc deloc.

Și mai rău, a fi o persoană modestă care nu prezintă bunuri materiale râvnite sau simboluri de statut nu te protejează neapărat de a fi vizat. Când dețineți anumite caracteristici personale de invidiat care atrag atenția – trăsături precum carisma, creativitatea sau autodisciplina – pur și simplu să fiți voi înșivă este suficient pentru ca unii indivizi să vă supere.Dacă sunteți vizat de invidie, probabil că v-ați întrebat de ce persoana respectivă petrece mai mult timp diminuându-vă decât abordându-și propria stima de sine scăzută și lucrând spre împlinirea interioară și auto-împuternicire. Exemplele de aici oferă o perspectivă asupra modului în care invidia lipsită de putere și irațională poate genera unii indivizi.

Iată 5 semne după care poate fi recunoscută o femeie invidioasă.

 1. Ea își iese din caracter atunci când alții te felicită sau îți fac complimente.
  Invidia este o emoție atât de comună și universală.Heraclit a spus: „Invidia noastră durează mai mult decât fericirea celor pe care îi invidiem.” Cu toate acestea, pentru indivizii sensibili la invidie, nesiguranțele declanșate pot face ca un singur moment să se simtă inevitabil, atât de mult încât își pierd rapid perspectiva, reacționează în luptă sau modul de zbor și ieșirea vizibilă din caracter.
 2. Femeia invidioasă vă critică munca.
  De multe ori par să aștepte cu nerăbdare și cu răbdare umflăturile umilitoare ale țintei lor, în special cele publice, și profită de orice ocazie pentru a le corecta și a le condamna.Scopul lor este de a critica tot ce faceț, stabilind standarde din ce în ce mai înalte, fără nicio intenție de a fi satisfăcute vreodată.
 3. Vă atacă și să subestimează inteligența, abilitățile și talentul.
  O persoană invidioasă care nu găsește „defecte” legitime în țintă își va diminua probabilitatea țintei sau va încerca să-i umilească, făcând orice critică. Faptul că criticile lor ar putea fi părtinitoare sau irelevante este de neconceput.
 4. Femeia invidioasă crede că merită mai mult succesul tău, deoarece tu ai luptat mai puțin.
  Cei care îți asumă viața și succesul nu au făcut niciodată eforturi, de obicei, nu se bucură niciodată de tine așa cum te-ai aștepta, deoarece, pentru început, nu pot vedea ce este remarcabil în ceea ce privește realizările, creșterea sau progresul tău.Și în ceea ce privește câștigurile câștigate din greu, ele nu par să prindă niciodată curajul, disciplina și sacrificiul care au dus la realizarea viselor tale. Sunt predispuși să presupună că drumul tău de viață a fost lipsit de obstacole.
 5. Copiază caracteristicile, stilul sau munca ta.
  O trăsătură ironică a celor susceptibili la invidie este că aceștia copiază adesea lucrurile pe care le critică despre obiectivele lor, întrucât acordă întotdeauna o atenție deosebită și sunt deseori competitive și disperate pentru validare.În consecință, persoanele competitive care se străduiesc să fie admirate sau invidiate ele însele ar putea prezenta comportamentul paradoxal al copierii obiceiurilor, stilului sau muncii țintelor pe care le subminează.
loading...