Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

4 lucruri pe care bărbații peste 40 de ani și le doresc de la o femeie.

Pe măsură ce noi, iubitele, ne înfășurăm creierul în a cincea sau a șasea decadă de viață, este util să ne amintim că omologii noștri de sex masculin vin cu propriile lor seturi de peste 40 de numere. Așa că am făcut un eșantion foarte științific de bărbați din această grupă de vârstă (adică am vorbit cu toți băieții din biroul meu, la școală și la fiecare petrecere la care am participat luna trecută) pentru a afla ce le-ar plăcea bărbaților peste 40 de ani femeile peste 40 de ani să știe:

 1. Nu vor toți să aibă un „trofeu” tânăr.
  Deși există acei bărbați în vârstă de 40 de ani care par să prefere întâlnirile cu femeile de 25 de ani și mai tinere, adevărul este că majoritatea bărbaților sunt atrași de un singur lucru decât orice altceva: încrederea. Și pentru un bărbat peste 40 de ani, este greu să găsești genul de autocunoaștere și experiență de viață care să ducă la adevărata încredere în interiorul unei femei care intră abia în al 23-lea an de viață. Și sigur, la fel ca tine, ei pot aprecia un lucru tânăr și bine pus la punct. Dar a fi alături de cineva care nu arată atât de evident în locul său pe braț și în pat îi ajută să se simtă minunat în ceea ce privește corpul în care se află (notă dublă înțelegere).
 2. Apreciază mai mult o faptă bună decât un posterior ferm.
  Realitatea este că egoismul, meschinătatea și desconsiderarea sunt decalaje, în timp ce virtutea, conștiința de sine și compasiunea pentru ceilalți pot face pe cineva să pară foarte sexy pentru un bărbat de o anumită vârstă. La fel ca noi, pe măsură ce bărbații îmbătrânesc, încep să devină conștienți de nevoia inevitabilă ca cineva să aibă grijă de ei. Chiar și cea mai independentă persoană are cel puțin nevoi emoționale care necesită îngrijire și există confort și plăcere care pot fi derivate din compania unei persoane care posedă un suflet de calitate. Cu alte cuvinte, nu ezitați să conduceți cu inima.
 3. Să fie echilibrate și responsabile.
  Tot experiența de viață este cea care o împiedică pe femeia trecută de 40 de ani să reacționeze în manieră impulsivă la lucrurile care nu-i convin. Cu înțelepciunea vârstei, ea va căuta să mențină pacea, să nu se enerveze și nici să nu enerveze, să comunice eficient.În timp ce femeile tinere pierd din vedere esențialul și se rătăcesc ușor printre responsabilități, ba, chiar le abandonează, cele trecute de 40 de ani și-au dezvoltat simțul datoriei și își administrează responsabilitățile cu mai multă conștiinciozitate.
 4. Să știe cum să-și răsfețe jumătatea.
  La 40 de ani, o femeie are destulă experiență pentru a ști exact cum să își facă perechea să se simtă în al nouălea cer. Indiferent dacă acest lucru înseamnă pregătirea unei cine delicioase sau să fie puțin mai dure în dormitor, aceste femei își satisfac mereu jumătatea.
loading...