Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Poți avea ce mai puternică relație, dacă vei ține cont de aceste 10 sfaturi înțelepte.

Indiferent dacă vă întâlniți cu partenerul dvs. de șase luni sau sunteți căsătorit cu el sau ea de cinci ani, relațiile sunt create din angajament și sunt continuate datorită respectului și efortului reciproc.Deși fiecare relație este diferită, nicio relație nu este perfectă. Făcând aceste 10 lucruri pentru a vă îmbunătăți legătura, nu veți asigura doar o relație de calitate cu partenerul dvs., ci veți dovedi, de asemenea, că sunteți hotărât să lucrați pentru unul.

 1. Comunicați deschis.
  Cercetările arată că stilul de comunicare este mai important decât nivelurile de angajament, trăsăturile de personalitate sau stresul în prezicerea cuplurilor care vor rămâne fericite. Cuplurile sănătoase nu evită conflictele, dar știu cum să mențină liniile de comunicare deschise. Cuplurile fericite știu că cele mai bune conversații au loc fără distragerea atenției de la telefoane, tablete și laptopuri.
 2. Știți când să vă cereți scuze
  Uneori, a avea dreptate nu este la fel de important ca a avea compasiune. În timp ce conflictele cu celălalt semnificativ vor varia, nu fiecare argument este o provocare care trebuie câștigată. Nu ne înțelegeți greșit – nu vă spunem să luați vina pentru toate, ci să decideți pentru ce bătălii merită să luptați. Deși există glorie în a ști că ai dreptate, există maturitate în a-ți cere scuze în timpul unei ceartă care nu este la fel de importantă ca și persoana cu care te certi.
 3. Nu-ți sacrifica viața personală.
  Cum ne simțim despre noi înșine este modul în care vom acționa într-o relație – de exemplu, dacă nu ai încredere în tine, vei căuta asigurare în relația ta. Pentru a preveni orice comportament toxic cu partenerul dvs., este esențial să aveți un puternic sentiment de sine. Investiți într-un nou hobby, faceți planuri cu niște prieteni și luați măsuri pentru a descoperi cine sunteți ca persoană. Dacă te vei îndrăgosti de tine însuți, vei fi în mod natural propria ta cea mai bună versiune pentru persoana care se îndrăgostește de tine.
 4. Nu te culca niciodată supărat pe partener.
  Există o veche zicală: „Nu te culca niciodată supărat”. Dar este miezul nopții și jumătate cu adevărat timpul pentru a discuta o problemă? Dacă aveți un dezacord seara, nu discutați lucrurile dacă sunteți amândoi obosiți. Stabiliți o oră pentru a vorbi a doua zi, spuneți noapte bună și dormiți pe ea. Lucrurile vor fi mult mai clare dimineața.
 5. Dă-i drumul trecutului.
  Ca vinovat al multor argumente potențiale și al problemei care stau la baza celor viitoare, ceea ce se întâmplă în trecut nu rămâne întotdeauna acolo – și este dificil să avansezi într-o relație când încă te gândești la ce s-a întâmplat în ea dintr-un alt timp .
 6. Amintiți-vă lucrurile mici.
  O altă modalitate de a adăuga sens conversației dvs. este să ascultați cu adevărat ceea ce spune celălalt semnificativ – și să vorbiți despre asta în viitor. Dacă partenerul tău menționează o conversație pe care el sau ea dorește să o aibă cu un manager, ia notă în calendarul tău și nu uita să întrebi despre asta în ziua. Referirea la subiecte și detalii despre care a vorbit partenerul dvs. îl va atinge. În general, lucrurile mici înseamnă cel mai mult și nu există o modalitate mai bună de a arăta acest lucru.
 7. Nu-ți urmări partenerul și nu-l tortura cu gelozia ta.
  Ai încredere în el și nu-l sufoca cu gelozia. Această abordare nu te va ajuta să-l ții lângă tine, doar vei obține efectul invers. Fii încrezătoare, nu-ți face griji, nu va pleca nicăieri.
 8. Nu fugi de probleme.
  Dacă eviți probleme ani de zile, acestea se vor acumula și într-o zi te vei trezi 25 de ani mai târziu și îți vei da seama că nu mai pot fi rezolvate. Nu suprima emoțiile negative. Discută cu partenerul tău despre orice problemă care te deranjează.
 9. Oferiți-vă timp unul altuia.
  Timpul petrecut alături de partener este foarte important într-o relație. Orice relație are nevoie de grijă și atenție, recunoaștere și plimbări, surprize și cadouri, întâlniri romantice și seri confortabile acasă. Fiți creativi, nu economisiți energie pentru a vă hrăni simțurile.
 10. Nu încerca să schimbi persoana de lângă tine.
  Dacă nu-ți place felul în care arată, cum vorbește sau cum sărută, fără să te gândești la vreo schimbare miraculoasă, nu ar trebui să fii alături de el. Punct. Eliberează-te de îndatoriri inventate – lasă-le femeii care va fi fericită cu versiunea originală.
loading...