Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Maya Plisetskaya:„Oamenii buni întotdeauna sunt o excepție, un dar de sus”.

O balerină de talie mondială și o femeie de nota 10: așa au cunoscut-o mulți pe Maya Plisetskaya. Chiar dacă de doi ani nu mai este printre noi, aceasta a lăsat în urmă o carieră fabuloasă, dar și gânduri înțelepte despre viață, fericire și dragoste.Citește mai jos cele mai importante reguli de viață ale balerinei Maya Plisetskaya.

 1. Nu-mi place graba. Atât pe scenă, cât și în viață. De asemenea, nu accept cuvintele de prisos”.
 2. „Nu mi-a plăcut niciodată să mă antrenez și să fac repetiții. Cred că din această cauză cariera mea a durat atât de mult. Nu mi-am istovit picioarele”.
 3. „Oamenii nu se clasifică după scara socială, rasă și sisteme de guvernare. Oamenii se împart în răi și buni. Doar așa. Cei buni sunt o excepție, un dar al cerului”.
 4. „Eu nu am de ce să fiu invidiată. Domnul mi-a dat capacități, iar în Teatrul Bolshoi am avut o sumedenie de spectacole, care ulterior mi-au adus faima mondială. Însă, cel mai important, eu am un soț minunat, ce altceva mai pot cere?”.
 5. „Bărbații adoră siluetele frumoase. Nu cred că balerinele au cucerit bărbații din viața lor prin inteligență.”
 6. „Prefer berea și cârnăciorii mai mult decât dulcele. Dar, de fapt, oamenii nu au inventat nimic mai delicios decât pâinea și untul.”
 7. „Întreaga mea viață mi-au plăcut noutățile. Mereu privesc pre viitor. Așa îmi place să trăiesc.”
 8. „Nu sunt sigură că cea mai frumoasă calitate a omului este bunătatea. Există suflete bune, cu minți umplute cu prostii.”
 9. „Femeia nu are nevoie de diete, ci ar trebui mai puțin să mănânce.”
 10. „Pentru mine, în lumea modei totul începe și se termină cu Pierre Cardin. Această combinație de gust, imaginație și frumusețe va rămâne mereu în modă.”
 11. „Nimeni nu va putea să scape de procesul de îmbătrânire, însă cât e de frumos să vezi cum un bătrânel sau o bătrânică întinerește. La orice vârstă este importantă îngrijirea corporală.”
 12. „Dau un sfat pentru generațiile următoare: Nu ceda, chiar dacă stai la margine de prăpastie. Luptă, zbate-te, împușcă, bate tobe, până la ultima răsuflare. Toate seccesele mele le-am obținut doar prin luptă. Caracterul tău este de fapt soarta ta!”.
 13. „Oamenii buni întotdeauna sunt o excepție, un dar de sus”.
 14. „Oamenii nu se împart pe clase, pe rase, pe grupuri. Ei sunt buni și răi. Cei buni mereu sunt o excepție”.
 15. „Nu am pe cine să invidiez. Dumnezeu mi-a dat tot de ce aveam nevoie”.
loading...