Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 lucruri care le plac bărbaților la femei, mai mult decât aspectul fizic.

Aspectul fizic este un beneficiu imens pentru o fată care încearcă să atragă atenția unui bărbat. Dar nu este suficient să-l faci să se îndrăgostească și să viseze la construirea unei relații pe termen lung și fericite.Iată în continuare o listă cu 15 lucruri care le plac bărbaților la femei mai mult decât frumusețea fizică.

 1. Zâmbetul.Nu numai că face orice femeie mai atractivă, ci și îi face pe bărbați să se simtă mai bine cu ei înșiși.
 2. Abilități de gătit. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a câștiga inima unui bărbat.
 3. Distracția și joaca.Uneori este foarte important să nu mai fii serios și să te relaxezi cu tot felul de joculețe copilărești.
 4. Păr lung dezordonat. Este întotdeauna asociat cu tinerețea și sănătatea femeii.
 5. Grija lor. Fiecare bărbat își dorește ca femeia lor să devină o mamă iubitoare pentru ei atunci când se simt neputincioși.
 6. Fiind reală și naturală. O femeie adevărată nu va încerca niciodată să arate ca altcineva sau să acționeze într-un mod nefiresc.
 7. Șolduri mari. Acestea sunt asociate cu fertilitatea și dau naștere copiilor mai sănătoși și mai inteligenți.
 8. Bunătatea. Doar o femeie amabilă va fi empatică și își va susține bărbatul atunci când va avea nevoie de ea.
 9. Independența. O femeie ar trebui să aibă propriile interese și să se simtă extraordinar fiind singură, precum și în cuplu.
 10. Vocea înaltă. Potrivit științei, acest lucru face ca o femeie să pară mai frumoasă și sunt percepute ca fiind mai tinere.
 11. Să poată face compromisuri. Oamenii care cred că au întotdeauna dreptate sunt foarte greu de comunicat.
 12. Instinct de mamă. La urma urmei, bărbații se gândesc la viitorii copii, iar o femeie ar trebui să poată avea grijă de ei.
 13. Simțul umorului. O femeie ar trebui să poată râde de glumele unui bărbat sau să-și ridice spiritul atunci când se simte în jos.
 14. A se bucura de viata. Un partener care se plânge nu este ceea ce sperăm cu toții, nu?
 15. Linii de bronz. Bărbaților le place să-și imagineze ceea ce purtați când făceau plajă și a vedea contrastul le stimulează imaginația.
loading...