Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 Moduri de a lupta și învinge gândurile negative în mai puțin de 10 minute.

Gândurile negative vă pot scurge sever energia, făcându-vă să vă simțiți deprimat, anxios și stresat. Chiar și la cel mai inofensiv, acestea pot avea un impact asupra stimei de sine și pot duce la un comportament de auto-sabotare.La fel ca în cazul tuturor obiceiurilor proaste, puteți rupe un model de gândire negativă repetată – și sunteți capabil de asta cu doar puțină muncă. Există o mulțime de metode încercate și adevărate care pot promova pozitivitatea și pot descuraja perioadele de autocompătimire și tristețe.

Aici sunt 10 moduri de a lupta și învinge gândurile negative în mai puțin de 10 minute.

 1. Caută lucrurile frumoase din viața ta.
  Căutați lucruri bune și ele vor veni la voi. Uneori, suntem atât de obișnuiți să ne concentrăm asupra negativului, încât nu încercăm să găsim lucrurile pozitive evidente din jurul nostru. Ca atare, este o idee bună să-ți construiești un obicei bun de a căuta lucruri bune. Puteți face acest lucru prin: apreciind gustul excelent al mâncărurilor sau băuturilor pe care le iubiți, notând lucrurile subtile care vă plac în texturi, suprafețe și multe altele, apreciind oportunitățile de a învăța, de a crește sau de a vă îmbunătăți.
 2. Fă-ți timp și pentru gândurile negative.
  Când începeți să luptați pentru prima dată cu gândurile negative, s-ar putea să descoperiți că vă luptați pentru a le conține. În schimb, s-ar putea să-i împingeți pe toți într-un colț al creierului, unde în cele din urmă se vor revărsa și vă vor cauza probleme mai târziu.
  În loc să lăsați acest lucru să se întâmple, ceea ce puteți face este să alocați ceva timp pentru a experimenta gânduri negative. Acest obicei ar trebui să fie o practică zilnică și ar trebui să dureze nu mai mult sau mai puțin de 10 minute.
 3. Fă ceva nou.
  Uneori, imaginarea necesității de a depăși negativitatea gândirii poate fi intimidantă. În loc să încercați să le eradicați, încercați să schimbați modul în care vă gândiți la asta. Nu scăpați de ceva – vă formați noi obiceiuri.Experimentați cu noi abilități și hobby-uri până când veți găsi unele care fac clic pentru dvs. Scopul de a găsi lucruri care să te facă să te simți bine cu tine însuți.
 4. Înlocuiește negativitatea.
  Luați-vă gândurile negative și înlocuiți-le cu cele pozitive. Pare simplu, dar poate dura ceva obișnuință. Luați notă de când încep să apară modele de gândire negative.Decideți că nu vă place acest model și doriți să îl schimbați.Data viitoare când greșesc, îmi voi aminti că până și cele mai mari minți fac greșeli, iar apoi îmi voi spune că greșelile înseamnă că învăț.
 5. Practică recunoștința.
  Recunoștința este un mod fantastic de a deveni mai pozitiv. Are numeroase beneficii atât pentru sănătatea mentală și fizică, cât și pentru relații.Începeți un jurnal de recunoștință în care înregistrați minimum 3 lucruri pentru care vă simțiți recunoscători în fiecare zi. Pot fi orice, de la lucruri mici, aparent nesemnificative, la evenimente uriașe. Această reflecție vă poate ajuta să puneți lucrurile în perspectivă și să vă ofere șansa de a vă aminti lucruri pe care le considerați adesea de la sine înțeles.
 6. Stai departe de social media, de știrile negative, de oamenii toxici.
  Există mulți oameni care se plâng? Sau există o mulțime de oameni cu care îți place să te compari, care se termină, de obicei, cu faptul că te simți prost cu tine?
 7. Fă afirmații pozitive.
  Afirmațiile pozitive vă pot ajuta să depășiți gândurile negative într-o multitudine de scenarii nedorite, iar cercetările indică faptul că chiar și cele mai grave situații pot fi îmbunătățite pentru cei obișnuiți să efectueze aceste acte de gândire pozitivă.
 8. Vorbește despre ceea ce simți.
  Deschide-ți sufletul în fața unei persoane care te poate înțelege.Acest lucru te va ajuta cu siguranță.
 9. Fii blând cu cei din jur.
  A-i face pe alții fericiți este o modalitate excelentă de a te face mai fericit. Vă permite să îndepărtați focalizarea de la dvs. și de la gândurile dvs. negative, iar pozitivitatea care se va răspândi din compasiunea voastră va fi contagioasă.
 10. Fii blând cu tine însuți.
  Oamenii tind să fie mai duri cu ei înșiși decât cu ceilalți. S-ar putea să fiți mai puțin iertător pentru greșelile voastre și să vă spuneți lucruri meschine. Prin urmare, este crucial să fii cel mai bun prieten al tău.
loading...