Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Potrivit bărbaților, aceste 10 „defecte” feminine sunt foarte atractive.

Este destul de ușor de ghicit ce bărbați găsesc în general atrăgător la femei – o față drăguță, forme frumoase, bune maniere și orice alt lucru frumos.În timp ce am putea continua să menționăm atributele minunate și îndrăgite de care aproape fiecare bărbat, am descoperit, de asemenea, din cercetări și întrebări despre băieți, că există câteva lucruri ciudate pe care bărbații le iubesc despre femei.Iată care sunt acestea, potrivit bărbaților.

 1. Lipsa machiajului.
  Bărbații găsesc foarte atractive femeile fără machiaj.„Simt că trebuie să știe că, cu sau fără machiaj, o găsesc superbă”.
 2. Stângăcia.
  Deși este mișto să fii cât mai ordonat și cu capul pe umeri, un număr destul de mare de băieți și-au arătat interesul față de femeile cu laturi stângace, tâmpite – cele care nu sunt întotdeauna serioase sau încordate și pot face acele fețe nebunești pentru selfie.
 3. Imperfecțiunile corpului.
  Nu am crezut niciodată că cuvântul vergetură și atractiv va fi folosit vreodată în aceeași propoziție, dar unii tipi consideră vergeturile atractive.Potrivit unui bărbat în vârstă de 26 de ani, ne spune că este vorba despre a iubi o femeie „în ciuda imperfecțiunilor ei”.
 4. Purtarea ochelarilor.
  Acest lucru este destul de obișnuit și foarte ușor de înțeles – femeile cu ochelari sunt de obicei foarte frumoase.De ce acest lucru face lista noastră este că femeile care poartă ochelari uneori se tem că nu sunt atractive din cauza asta.Dacă ai ști cât de superb te fac să arați în ochii bărbaților.
 5. Părul rebel.
  Unii bărbați consideră că părul dezordonat este sexy. Indiferent dacă ați încercat atât de mult să perfecționați acel coc dezordonat sau s-a întâmplat așa din întâmplare, băieților li se pare fierbinte.
 6. Apetitul sănătos.
  S-ar putea să credeți că vă va fi jenă dacă mâncați un burger dezordonat sau o farfurie de spaghete în timpul unei întâlniri, mai ales dacă nu ați fost împreună atât de mult, dar, potrivit Glamour, unii bărbați găsesc o femeie care mănâncă alimente dezordonate sexy, crezând că înseamnă că nu ți-e frică să te murdărești puțin.
 7. Ridurile, cicatricile și alte imperfecțiuni.
  S-ar putea să fii puțin jenat de alunițele sau cicatricile tale, crezând că sunt defecte sau poate că nu le consideri deloc. Unii bărbați, totuși, le plac destul de mult.Ei consideră că alunițele și cicatricile te pot face să arăți unic și sunt atractive.
 8. Fața de dimineață.
  Unii bărbați consideră că aspectul tău de dimineață este irezistibil. De la nici un machiaj la pijamale și păr dezordonat, nu este la fel de rău sau nesexy pe cât cred femeile că este.
 9. Corpul transpirat.
  S-ar putea să nu simțiți că sunteți cel mai frumos sau cel mai sexy când transpirați ca un porc în timpul unui antrenament, dar, potrivit Cosmopolitan, unii bărbați consideră că un pic de sudoare este foarte atractiv.
 10. Formele rotunjite.
  Multe femei consideră că bărbații preferă corpurile de manechin și formele perfecte.Însă, adevărul nu este chiar așa.Mulți găsesc plăcute complexele femeile, cum ar fii sănii sau șoldurile prea late.Ei adoră senzația de moliciune a corpului feminin.
loading...