Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii care sunt predestinați să fie împreună sunt legați printr-un fir karmic invizibil.

Un fir roșu invizibil îi conectează pe cei care sunt destinați să se întâlnească, în ciuda timpului, locului și circumstanțelor. Firul se poate întinde sau se poate încurca, dar nu se va rupe niciodată.Ai auzit vreodată că, dacă ești destinat să fii cu cineva – te vei întâlni tot mai devreme sau mai târziu. Este ca și cum un fir karmic invizibil este întins între oameni, care se întinde de la o inimă la alta.

Adesea cuplurile se dispersează, formează noi familii, dar sunt totuși atrași unul de celălalt.Nu poți scăpa de soartă, așa cum se spune. Oamenii care sunt destinați să fie împreună sunt legați de un fir invizibil. Conform unei credințe populare din Asia, este numită și „firul roșu al sorții”.

Potrivit uneia dintre legendele chineze, un tânăr pe nume Iko, care și-a pierdut părinții devreme, a fost urmărit de eșecuri în viața sa personală. Cei pe care i-a iubit nu l-au iubit, iar celor care l-au iubit nu i-a plăcut Iko.Într-o zi în timp ce călătorea, a întâlnit un bătrân ciudat, cu un sac imens. El, așezat pe treptele templului, a citit în lumina lunii „Cartea morților”, scrisă în hieroglife de neînțeles.Acest bătrân i-a spus tânărului trist că un fir roșu leagă toți oamenii care sunt destinați unul altuia. I-a spus lui Iko că logodnicul său are acum doar trei ani. De aceea, căutarea lui pentru dragoste nu va fi încoronată cu nimic până când ea nu va crește.Iko a găsit acest copil și a fost uimit: s-a dovedit a fi fiica unei femei cu un singur ochi. Bebelușul era foarte murdar și neîngrijit. Iko și-a trimis apoi servitorul să omoare copilul. Cu toate acestea, deși a rănit bebelușul în frunte, nu a ucis.După 14 ani, Iko s-a căsătorit cu o fată frumoasă cu o cicatrice pe frunte. După cum s-a dovedit, era o fată maturizată pe care Iko a încercat să o omoare.

Tradiția spune că oamenii destinați unii pentru alții au un fir roșu invizibil pe glezne, care îi leagă. Nu există bariere sau circumstanțe pentru acest fir invizibil. Se poate întinde sau micșora, dar nu se rupe niciodată – în ciuda timpului și a distanței. În fiecare zi se micșorează din ce în ce mai mult, până când oamenii care sunt destinați să fie împreună se întâlnesc.Apropo, o tradiție similară există în Japonia. Doar conform versiunii lor, firul roșu al destinului conectează nu gleznele, ci degetele mici ale oamenilor.

Un fir roșu invizibil îi conectează pe cei care sunt destinați să se întâlnească, în ciuda timpului, locului și circumstanțelor. Firul se poate întinde sau se poate încurca, dar nu se va rupe niciodată.După cum puteți vedea, acest fir karmic este asemănător unor concepte precum „suflet pereche” sau „suflet pereche”. Cu o singură diferență – cu sufletul pereche, de exemplu, s-ar putea să nu te întâlnești sau să treci niciodată, dar firul roșu al sorții va duce, mai devreme sau mai târziu, la persoana iubită.

La urma urmei, sunteți literalmente conectați unul cu celălalt. Iar faptul că aceste fire nu sunt vizibile nu înseamnă că nu există.Dar să știți: firul roșu al sorții nu se va rupe niciodată! Jumătatea ta se va îndrepta, într-un fel sau altul, către tine prin ani și distanțe. Nimic nu o va opri și nu o va abate.Chiar dacă sunteți complet diferiți și locuiți pe continente diferite, vă veți întâlni în orice moment.

loading...