Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 semne că o persoană din viața ta este rea.

O persoană fără suflet sau rea este ca o conservă putredă – în aparență poate fi complet obișnuită. Sau o scară putredă – o scară arată ca o scară. Sau o frânghie putredă – s-ar putea să nu arate diferit de normal. Așa este o persoană putredă periculoasă. Veți înțelege că este putred când este prea târziu. Scările de dedesubt se vor prăbuși, frânghia se va prăbuși în praf și veți fi otrăvit fatal cu conserve.

Este mai bine să aruncați o privire mai atentă asupra persoanei. Și așteaptă de la el numai lucruri rele, chiar dacă comunică, își împărtășește experiențele, glumește, râde, îți dă ceva, condamnă trădătorii …Aruncă o privire mai atentă în continuare la cele 7 semne prin care poți recunoaște o persoană rea/putredă.

 1. O persoană putredă vorbește constant despre cineva și condamnă pe cineva. Bârfe trecătoare. În spate. Și zâmbește în fața acestor oameni, comunică afabil și pune like-uri în rețea.
 2. O persoană putredă este invidioasă. Vorbește mult despre banii altor persoane, caută „nedreptate” în succesele altora, se bucură în secret de necazurile altora. Pare simpatie, dar ochii ard de fericire!
 3. O persoană putredă din trecut are o serie de conflicte. Era prieten cu cineva, comunica îndeaproape, iar acum aruncă noroi asupra acestor oameni. Iar oamenii cu care a fost „prieteni” nici nu vor să vorbească despre el. Nu au timp, sunt tratați pentru vânătăi și otrăviri …
  Omul putred listează cadourile pe care le-a făcut cuiva acum o sută de ani. Și numărul de plăcinte pe care le-a mâncat colegul său de clasă acum treizeci de ani de ziua lui.
 4. O persoană putredă consideră că toți banii plătiți pentru ceva sunt donațiile sale generoase sau extorcare.
  În același timp, astfel de prețuri pentru munca lor sunt dureroase, pe care le veți răsufla. Cu toate acestea, persoanele putrede nu lucrează de obicei, ci fac speculații despre ceva sau se angajează într-un loc cald.
 5. O persoană putredă nu are o prietenie de durată. Cu niște „prieteni” îi discută voluptos pe alții. Nu există relații personale stabile – partenerii fug de el. Și un om putred își discută rudele cu străini, plângându-se.
 6. O persoană putredă are în mod constant niște povești murdare cu bani. El îi datorează pe toți, nu rambursează datoriile, ci îl ascultă, așa că toată lumea îi datorează. Îi iau bani, îl folosesc și se îmbogățesc pe cheltuiala lui.
 7. O persoană putredă este înșelătoare.Nu ar trebui să te bazezi niciodată pe o altfel de persoană.

Sfatul nostru este să purtați cât mai mult distanța cu aceste persoane.O persoană vie nu miroase a putregai. Dar una putredă și fără suflet.

loading...