Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri pe care merită să le faci, chiar dacă oamenii te vor judeca.

Ce ai face diferit dacă ai ști că nimeni nu te va judeca? Adevărat, nimeni nu are dreptul să te judece. Este posibil ca oamenii să fi auzit poveștile tale, dar nu pot simți prin ce treci; nu îți trăiesc viața. Așa că uită ce spun ei despre tine. Concentrați-vă asupra modului în care vă simțiți despre dvs. și faceți ceea ce știți în inima voastră este corect. Iată zece lucruri de făcut, chiar dacă alții te judecă pentru asta:

 1. Ai grijă de tine.
  Relația ta cu tine este cea mai apropiată și cea mai importantă relație pe care o vei avea vreodată. Dacă nu ai mare grijă de tine, atunci nici nu poți avea grijă de ceilalți; motiv pentru care a avea grijă de tine este cel mai bun lucru egoist pe care îl poți face în această viață.
 2. Fă ceea ce știi că este corect, pentru tine.
  Nu vă speriați să mergeți singuri și nu vă speriați să vă placă. Nu lăsați ignoranța, drama sau negativitatea cuiva să vă împiedice să fiți cel mai bun posibil. Continuă să faci ceea ce știi în inima ta este corect, pentru tine. Pentru că atunci când ești total împăcat în tine, nimic nu te poate zdruncina.
 3. Urmați-vă propria cale unică.
  Fiecare zi nouă este o șansă de a-ți schimba viața. Lucrați pentru a face viața tot ceea ce doriți să fie. Lucrează din greu pentru ceea ce crezi și păstrează visele tale mari și grijile tale mici. Nu trebuie să purtați niciodată mai mult decât puteți ține; ia-o doar o dată la rând. Și, în timp ce luați decizii în loc de scuze, învățați lucruri noi și vă apropiați din ce în ce mai mult de obiectivele dvs., știți că sunt și alții acolo, ca mine, care vă admiră eforturile și se străduiesc și pentru măreție.
 4. Nu uita să lucrezi la obiectivele tale.
  Visează vise mari, dar realizează că obiectivele realiste pe termen scurt sunt cheia succesului. Succesul este direct legat de acțiunea zilnică. Modul în care ne petrecem timpul ne definește cine suntem. Oamenii de succes continuă să se miște, făcând lucruri mici în fiecare zi, care le aduc câțiva pași mai aproape de visul lor. Fac greșeli pe parcurs, dar nu renunță – învață și continuă.
 5. Ajustează-ți obiectivele și visele pe măsură ce viața se schimbă.
  O mare durere în viață vine din faptul că ai un vis specific de care te-ai îndrăgostit și, atunci când nu funcționează exact așa cum te-ai planificat, te enervezi că acum trebuie să urmezi o altă cale. Dacă doriți să vă îmblânziți demonii interiori și să profitați la maximum de viață, nu trebuie să vă atașați rigid de un singur vis specific și să rămâneți deschis pentru a exista o cale mai bună, la fel de fericită. Viața este imprevizibilă, dar oferă o mulțime de oportunități pentru a face visele să devină realitate. Nu uitați că, uneori, pentru a face un pas pozitiv înainte vă cere să vă ajustați ușor visele sau să vă planificați altele noi – este OK să vă răzgândiți sau să aveți mai multe visuri.
 6. Iartă-i pe cei care ți-au greșit.
  Iertarea este un cadou pe care ți-l faci singur. Iertarea este un atribut al celor puternici și înțelepți. Iertarea vă permite să vă concentrați asupra viitorului fără a combate trecutul. A înțelege potențialul a tot ceea ce urmează este să ierți tot ce se află deja în spatele tău. Fără iertare, rănile nu pot fi niciodată vindecate și mersul mai departe nu se poate realiza niciodată.
 7. Arată tuturor dragostea și bunătatea ta.
  Dacă îți rezervi iubirea doar pentru cei despre care ai decis că sunt demni de ea – toți străinii excluși – poate fi o surpriză să afli că aceasta nu este deloc iubire, se numește judecată. Judecata este selectivă, iubirea îmbrățișează totul. Așa cum lumina soarelui și vântul nu discriminează, iubirea adevărată nu face nici o astfel de distincție. Iubirea și bunătatea sunt un mod de a trăi. Acolo unde există iubire, nu există judecată. Acolo unde există judecată, nu există iubire.
 8. Oferă sprijin celor din jur.
  Uneori vei spune ceva foarte mic și simplu, dar se va potrivi chiar într-un spațiu gol din inima cuiva. Îndrăznește să ajungi în întuneric, să tragi pe altcineva în lumină. Amintiți-vă, oamenii puternici se ridică pentru ei înșiși, dar oamenii mai puternici se ridică și pentru ceilalți și dau o mână de ajutor atunci când sunt capabili.
 9. Luptă pentru eșecurile tale.
  Când vă simțiți în jos sau vă confruntați cu eșecul, nu vă rușinați. Nu e nimic de care să-ți fie rușine. Treci printr-un moment dificil și tot împingi înainte. Este ceva de care să fii mândru – că lupți prin el și te ridici încet deasupra lui. Spuneți tuturor că astăzi sunteți mult mai puternic decât ați fost ieri și veți fi.
 10. Ține capul sus și continuă să zâmbești.
  Fiecare zi din viața ta este o pagină a istoriei tale. Singura dată când rămâi fără șanse este când încetezi să le iei. Nu plângeți din trecut, plângeți pentru a trece peste trecut. Nu zâmbiți pentru a ascunde durerea, zâmbiți pentru a vindeca durerea. Nu vă gândiți la toată tristețea din lume, gândiți-vă la toată frumusețea care rămâne în jurul vostru.
loading...