Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Omul nu poate fi mereu ocupat. Totul depinde de locul pe care îl ocupi în viața lui. E vorba de priorități.

Nu poate fi absolut adevărat atunci când o persoană spune că nu are timp pentru tine. Are timp, pur și simplu nu vrea să-l irosească pe tine. Amintiți-vă întotdeauna acest lucru. Oamenii găsesc întotdeauna timp pentru cele mai importante lucruri din viața lor. Și sunt întotdeauna gata să sacrifice ceea ce nu este important. Este atat de simplu. Deci, atunci când o persoană îți spune: „Îmi pare rău, nu am timp, sunt prea ocupat”, atunci îți spune: „Nu ești suficient de important pentru ca eu să găsesc timp pentru tine”.

Știți întotdeauna că timpul este cel mai prețios lucru pe care îl puteți oferi sau primi. Timpul este singurul lucru care nu poate fi cumpărat, întins sau schimbat. Ni se dă un anumit segment al vieții și trebuie să profităm la maximum de ea. De aceea nu vrem să ne pierdem timpul cu lucruri care nu contează pentru noi. Deci, de ce pierzi atât de mult timp cu cineva care, evident, nu o va petrece cu tine?

Când te îndrăgostești de o persoană și începi să te întâlnești, amândoi faci un fel de compromis. Începeți să vă faceți timp unul pentru celălalt. Când ești într-o relație, timpul tău nu mai este în întregime al tău. Trebuie să îl împărtășiți cu o altă persoană. Și ar trebui să planifici și viitorul pe baza relației tale. Dar când doi oameni sunt îndrăgostiți, nu este o mare problemă pentru ei. Este chiar bucurie.

Când te îndrăgostești, ești gata să-ți dai timpul acestei persoane. Ești gata să renunți la toate și să fugi la el dacă are nevoie de ajutor. La urma urmei, datorită timpului petrecut împreună se creează o conexiune emoțională care întărește relația. Timpul pe care îl investești în dragoste este direct proporțional cu puterea relației tale.

Dar dacă o persoană nu are întotdeauna timp pentru tine, acesta este un motiv de îngrijorare. Dacă îți spune că este prea ocupat, atunci are lucruri mai importante de făcut decât tine. Deci nu ești numărul unu pe lista sa de priorități.

Desigur, trebuie să respectați libertatea și spațiul personal al partenerului. Dar relația va fi mai bună dacă ambii parteneri își folosesc libertatea alegând să petreacă timp împreună. Relațiile necesită mult timp, efort și dăruire.

Deci, dacă simți că ai epuizat timpul cu partenerul tău, nu te teme să vorbești despre asta. Nu vă fie teamă să cereți mai mult timp și atenție. Nu vă fie teamă să-l rugați să vă facă din centrul vieții sale.
Sursa: soulpost.ru

loading...