Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii puternici nu pot fi controlați.

Oamenii puternici au rădăcini puternice în interior care nu pot fi scoase sau distruse. Deoarece este imposibil să le distrugeți principiile de fier, stima de sine, moralitatea și credința în sine.Cei puternici sunt capabili să reziste oricărui adevăr, loviturilor Soartei, torturii prin trădare și furtuna propriilor emoții.Nu se tem de durere, pentru că au supraviețuit războiului în propriile inimi și au trecut prin iadul lor personal, au învățat să transforme rănile în înțelepciune și să se bucure de viață, păstrând frumusețea și tandrețea în inimile lor.

Oamenii puternici nu se profilează pe drumurile altora, nu fac comerț cu fericirea, nu cerșesc dragoste – dar dacă Dumnezeu le transmite acest sentiment, îl vor accepta ca un mare dar și nu-l vor trăda niciodată pe cel pe care îl iubesc.Ei trăiesc cinstit, acționează conform conștiinței lor, nu își etalează istoria, nu îi învață pe alții să trăiască, ci preferă să se aprofundeze și să se dezvolte.Ei își poartă crucea, fără a o muta pe umerii altor oameni, sunt responsabili pentru ceea ce au spus și au făcut și se învinovățesc doar pentru căderi, trăgând lecții din greșeli – cei puternici tind să tragă concluzii corecte în loc de regrete goale.

Oamenii puternici sunt pretențioși în toate lucrurile – nu pot fi îndoiți, nu pot fi impuși la ceva străin împotriva dorințelor și voinței lor. Niciodată, în niciun caz.Ei fac totul după propriul plac și după cum consideră ei că este bine.Și ei știu să plece. Cei puternici știu să plece odată pentru totdeauna. Nu testați sentimentele, caracterul și răbdarea lor pentru forță – deoarece cu siguranță veți ajunge să aveți de suferit.

Oamenii puternici nu pot fi controlați.Ei au în interior ancore, cu care se țin ferm de dorința de a trăi în bunătate și de a fi fericiți în ciuda tuturor.Ei nu au nevoie de lucruri și de oameni pentru a putea fi fericiți.

loading...