Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dragă, așteaptă un bărbat care să-ți sărute mâinile și fruntea înaintea buzelor.

Nu te mulțumi cu mediocritatea. Nu te forța să crezi că normalul este bun. Meriti ce-i mai bun. Așteptați tot ce aveți mai bun. Așteptați-l pe cel care a fost creat pentru voi și care vă va întoarce viața.
Așteptați un bărbat care vă va iubi bine. Cine va merge alături, nu în față. Cine îți va lua mâna și o va ține astfel încât să te simți iubit și în siguranță. Cine te va lua deoparte și te va proteja de orice amenințare.

Așteptați un bărbat care vă va săruta mâinile și fruntea înainte de a vă săruta buzele.Așteptați un bărbat care se va uita doar la voi. În ochii căruia vei vedea dragostea și de pe buzele căreia nu va pleca zâmbetul când va fi cu tine. Așteptați acest aspect special. Se merită. Așteptați pe cineva care vrea să vă facă să râdeți. Cine este cel mai fericit când te vede fericit.Așteptați un bărbat cu care vă simțiți confortabil în cele mai incomode situații. Cine te înțelege și cine nu are nevoie să explice nimic, pentru că sufletele tale sunt conectate și știi întotdeauna ce gândește și ce simte el.

Asteaptați un barbat cu care puteți fi 100% tu insuti. Nu vă abțineți. Nu vă prefaceți.Așteptați pe cineva care apreciază fiecare moment alături de dvs. și îl face special. Cu cine chiar și mersul la magazin este o aventură.

Cineva care te înțelege cu adevărat. Cine crede în tine. Cine te motivează să mergi înainte. Cine știe cât de norocoși sunteți amândoi să vă cunoașteți.Când el va intra în viața ta, în sfârșit te vei simți completă.Vei simți o liniște în inima ta, pe care nu ai mai simțit-o până atunci, dar pe care ai poftit-o tot acest timp. el îți va șterge toate nesiguranțele, toată durerea, toate lacrimile. El te va face să te simți că ești specială și unică așa cum ești.

Cuvintele sale îți vor da speranța pe care ai pierdut-o cu mult timp în urmă. El te va accepta așa cum ești și nu va încerca niciodată să te completeze, ci să te accepte complet.

loading...