Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă ziua ti-a fost grea, odihnește-te! Dacă ziua ți-a fost frumoasă, mulțumește!

O persoană nu rămâne niciodată fără motive să spună „mulțumesc!” Doar cuvântul ridică spiritul! A spune „mulțumesc” înseamnă să sărbătorești un cadou. Ceva. Orice.În Scriptură ideea de a mulțumi nu este o sugestie sau o recomandare; este o comandă. Are aceeași greutate ca „iubește-ți aproapele” și „dăruiește celor săraci”. De peste o sută de ori, fie prin imperativ, fie prin exemplu, Biblia ne poruncește să fim recunoscători. Dacă cantitatea implică gravitatea, Dumnezeu ia în serios mulțumirea.

Ingratitudinea este păcatul originar. Adam și Eva au avut un milion de motive pentru a mulțumi. Au trăit într-o lume perfectă. Dar n-au făcut-o.Așa că mulțumește lui Dumnezeu. Moment cu moment. Zi de zi. Mulțumește pentru tot.Dacă ziua ți-a fost frumoasă, mulțumește! Tot Lui trebuie să-i aducem slavă pentru porțile pe care ni le deschide zi de zi, pentru faptul că ne călăuzește pașii, că ne arată cine suntem cu adevărat și ne deschide ochii.

Cred că pentru că mulțumirea lui Dumnezeu pentru toate lucrurile demonstrează recunoașterea faptului că El este un Dumnezeu bun, indiferent dacă consider că ceva este o binecuvântare sau o povară.Mulțumirea îmi exprimă încrederea că Dumnezeu lucrează toate lucrurile pentru scopurile Sale bune.Suntem recunoscători că avem alimente de mâncat și haine de purtat. Suntem recunoscători pentru puterea pe care ne-o dă Dumnezeu pentru a merge la slujba sau la școala noastră în fiecare zi.Cu toții avem multe lucruri pentru care putem fi recunoscători.Dumnezeu este atât de bun pentru noi în fiecare zi.Ar trebui să fim întotdeauna atenți la numeroasele oportunități pe care le avem pentru a ne ajuta pe aproapele și pentru a ne ajuta pe noi înșine.

Lauda și mulțumirea merg mână în mână una cu cealaltă. Nu-I poți mulțumi cu adevărat fără a-L lăuda și nu-L poți lăuda fără a-I mulțumi.Dacă suntem cu adevărat recunoscători, atunci o vom arăta mergând la casa Domnului în fiecare săptămână și vom depune toate eforturile pentru a deveni ceea ce El dorește să fim.

Te-ai întrebat cum ar fi o zi fără Dumnezeu? Mă înspăimântă doar să mă gândesc la asta. Nu am reuși. Toți am muri. Întreaga lume ar fi în haos. Dumnezeu păstrează întregul univers în stare de funcționare în moduri pe care nici măcar nu le recunoaștem încă și poate niciodată nu o vom face.

loading...