Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbații de peste 50 de ani caută femei confortabile, cu stima de sine scăzută, ei nu au nevoie de cele încrezătoare.

Relațiile bărbaților de 50 de ani sunt foarte diferite de relațiile pe care le-au avut în 20 și 30 de ani. Bărbații în vârstă de 50 de ani sunt atrași de lucruri care nu erau când erau mai tineri.Probabil că au mai fost căsătoriți înainte. Știu ce fac și nu mai vor același lucru ca înainte. Au trăit mai mult din viață și au învățat un lucru sau două în acest proces.Însă bărbații mai în vârstă știu mai multe despre ceea ce funcționează și nu funcționează pentru ei în relații și ce fel de comportamente sunt semnale că lucrurile nu vor funcționa. Ei caută o femeie care să le respecte timpul și spațiul și să aibă o viață confortabilă, fără prea multe griji. și bătăi de cap.

Bărbații de peste 50 de ani caută femei sincere.
Când au vreo 20 de ani, bărbații ar putea fi atrași de cineva care este plin de viață sau social sau cineva care îi poate face să râdă sau să-i provoace intelectual. Și bărbații mai în vârstă își doresc toate aceste lucruri, dar au trăit și au învățat multe și înțeleg valoarea unei persoane deschise și sincere cu ei. A putea să-ți spui mintea, să fii clar despre ceea ce faci și ce nu vrei și să fii deschis în loc să joci jocuri sunt tot ceea ce caută bărbații în vârstă la o femeie.

Bărbații de peste 50 de ani caută femei independente.
Bărbații mai în vârstă caută pe cineva care să fie sigur din punct de vedere emoțional și stabil din punct de vedere financiar. Acest lucru poate fi adevărat mai ales dacă bărbatul a avut o relație pe termen lung sau o căsătorie cu o femeie dependentă din punct de vedere financiar sau emoțional. După ani de dependență, o femeie puternică, cu resurse proprii, poate fi o mare transformare.

Mulți bărbați de 50 de ani au avut probabil relații multiple în trecut și au învățat din greșelile pe care le-au făcut”, spune expertul în relații și autorul Elliott Katz. Vor să aibă pe cineva care a terminat cu creșterea proprie.

Cineva care acceptă unde se află în viața sa.
Dacă bărbatul mai mare are copii, el caută o femeie care să accepte că trebuie să-și concentreze atenția și asupra lor. Dacă este încă foarte implicat în munca sa, își va dori o femeie care să-i respecte pasiunea. Într-o anumită măsură, este adevărat că persoanele în vârstă sunt mai stabilite în modurile lor, dar acesta este de fapt doar un mod de a spune că știu ce este important pentru ei și, odată ce ați aflat asta, nu sunteți la fel de flexibili. O femeie care poate întâlni un bărbat acolo unde se află și îi respectă viața și alegerile, este foarte atractivă.

loading...