Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Aceste 5 obiceiuri feminine pot distruge orice căsătorie.

Adevărul este – chiar și cea mai minunată, „perfectă” căsătorie se poate termina cu divorțul.Cu toții am văzut-o: doi oameni cu adevărat minunați încep îndrăgostiți, dar apoi undeva de-a lungul drumului își șochează familia și prietenii cu un anunț de încheiere a căsătoriei lor.Ce s-a întâmplat? Păreau atât de fericiți împreună!

În ciuda cât de fericiți au început ca un cuplu, perechea ascundea mai mult decât probabil un ciclu continuu de nefericire în relația lor. După ce s-au străduit să-și țină toate problemele ascunse chiar sub suprafață mult prea mult timp, au simțit că separarea este singura lor opțiune.Nu este deloc neobișnuit. Multe cupluri se luptă să mențină „relații fericite”, dar fără instrumentele potrivite încercările lor de a face acest lucru pot deveni inutile, iar căsătoriile încă se destramă. Din fericire putem să luăm notă de aceste nefericite sfâșieri ale inimii și să le luăm în considerare semnele de avertizare înainte de a fi prea târziu. Iată în continuare 5 obiceiuri feminine pot distruge orice căsătorie.

 1. Lipsa aprecierii.
  Lipsa aprecierii este adesea una dintre cauzele majore ale resentimentului într-o căsătorie. Este ușor să-ți iei soțul de la sine. Dacă partenerul tău face ceva special pentru a te face fericit și dacă nu reușești să-i vezi eforturile și să te certi cu lucruri mici, atunci îi va strica starea de spirit și, în cele din urmă, și relația ta! Oprește-te pentru o clipă și recunoaște eforturile partenerului tău și anunță-l că le observi. O notă rapidă de apreciere, o îmbrățișare sau un sărut pot face minuni relației tale.
 2. Nemulțumirea constantă.
  A pune presiune asupra lui pentru lucruri despre care știi că s-ar putea să nu fie rezonabil să se angajeze la el este un mod inteligent de a-ți eroda relația încet și constant. Spuneți, dacă doriți să cumpărați o casă mai mare sau să întemeiați o familie, dar soțul dvs. nu se află într-o stare financiară sau mentală pentru a se angaja la o astfel de schimbare. Ei bine, în loc să-l critici, încearcă să-i înțelegi punctul de vedere.
 3. Punându-i pe alții înaintea lui.
  După căsătorie, aveți și o nouă familie de care să aveți grijă. Deși nu trebuie să rupeți toate legăturile cu propria familie și prieteni, înțelegeți că și aceste noi relații sunt importante. Dacă îți pui mereu familia sau prietenii înaintea lui sau a familiei sale, s-ar putea să nu-i placă.
 4. Gelozia și controalele constante.
  Este un fapt binecunoscut că bărbații își iubesc cu adevărat spațiul și libertatea, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care majoritatea se transformă în angajament-fob. Îl sună la fiecare oră, devine gelos inutil, obligându-l să anuleze întotdeauna planurile cu prietenii săi – sunt câteva lucruri obișnuite pe care le-ați putea face din dragoste. Dar încercările tale de a-ți menține bărbatul legat de tine s-ar putea să-l facă să fugă în direcția opusă.
 5. Egoismul.
  Egoismul in cuplu il face pe partener să se simta neapreciat, fara importanta, ignorat și chiar neiubit. Uneori, poate duce la limita rabdarii partenerului – atunci cand simte ca niciodata ceea ce simte sau doreste el nu are importanta pentru celalalt, ca ramane intotdeauna pe locul doi. O persoana egoista sa gandeste mereu in primul rand la ea insasi, la ce nevoi si dorinte are ea si le ignora deseori pe ale celorlalti.
loading...