Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 lucruri care atrag bărbații ca un magnet.

Se pare că aspectele feminine sunt foarte subiective: unii bărbați le plac femeile plinuțe, unii bărbați preferă fetele subțiri, iar altora nu le pasă de formă, dar acordă atenție altor lucruri. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că există multe lucruri subliminale despre aparențele feminine pe care bărbații le observă inconștient.Diferite lucrări de cercetare au fost efectuate de diverși oameni de știință din mai multe țări în perioade diferite. În general, mii de bărbați și femei au luat parte la studii.Vom combina toate datele pe care oamenii de știință le-au colectat și să vă povestească despre cele mai importante lucruri pe care femeile le au și atrag cât mai mult bărbații.

 1. Vocea și modul de a vorbi.
  La început, oamenii de știință au descoperit că bărbații preferă femeile care au o voce înaltă „feminină”. Marilyn Monroe este un exemplu excelent al vocii ideale.Acest lucru se datorează faptului că vocile feminine înalte sunt asociate cu tineretul, ceea ce echivalează cu atractivitatea. Femeile mai în vârstă au adesea voci scârțâitoare.O altă cercetare a arătat că bărbații preferă femeile care vorbesc într-un mod similar cu al lor. Este vorba despre modul în care sunt pronunțate anumite cuvinte și litere, ritmul vorbirii și alte detalii.
 2. Înălțimea.
  Probabil toată lumea știe că de cele mai multe ori bărbații preferă femeile mai scunde decât ei. Cu toate acestea, există o mulțime de bărbați a căror înălțime este mai mică decât a femeii.Așadar, în timp ce bărbații înalți încearcă să găsească fete scurte, bărbații înalți caută femei de o înălțime similară.
 3. Vârsta.
  Adesea vedem cupluri în care bărbații sunt mai în vârstă decât femeile. Și se pare că majoritatea cuplurilor sunt așa.Oamenii de știință au descoperit că bărbații cu vârste înainte de 20 de ani și după 30 de ani preferă femeile între 24 și 25 de ani ca parteneri sexuali. Acest lucru se datorează faptului că în această vârstă o femeie va deveni cel mai probabil mamă.
 4. Culoarea ochilor.
  Oamenii de știință de la Universitatea din Tromsø, Norvegia, susțin că bărbații cu ochi albaștri preferă femeile cu ochi albaștri. Potrivit cercetătorilor, acest lucru se datorează faptului că culoarea ochilor viitorului bebeluș ajută să înțeleagă dacă alegerea a fost corectă.Bărbații cu ochi căprui și verzi tind să nu prefere femeile cu ochi albaștri.
 5. Machiaj.
  Cercetările din 2014 susțin că bărbații preferă femeile care se machiază moderat. Cel mai curios este că femeilor nu le place foarte mult să aibă un machiaj foarte luminos, dar cred că bărbaților le place, motiv pentru care o fac deseori.
 6. Raportul talie-șold.
  Doctorul Cary Fitzgerald, psiholog de la Universitatea Carolina de Sud din Beaufort, și colegii ei au realizat un studiu și au ajuns la concluzia că bărbații memorează mai bine informațiile despre femeile care au un raport „ideal” talie-șold. Astfel de femei sunt considerate a fi cele mai atractive.
 7. Culoarea părului.
  Oamenii de știință din Franța au efectuat cercetări care au arătat care sunt femeile invitate să danseze mai des în cluburile de noapte: cu părul blond, cu părul brun sau cu părul roșu.Concluzia a fost că bărbații invită blondele mai des decât altele. Locul al doilea a fost ocupat de brunete, iar femeile cu părul roșu au fost cele mai puțin atractive pentru bărbați.
 8. Lungimea picioarelor.
  Psihologul clinic Leon Zeltzer a studiat câteva cercetări și multe forumuri online pentru a afla ce lungime a piciorului este mai atractivă pentru bărbați. A ajuns la concluzia că bărbații preferă femeile cu picioarele mai lungi. Această afirmație nu contrazice partea despre bărbații cărora le plac femeile scunde.

Ar trebui să vă amintiți întotdeauna că aspectul nu este singurul lucru care îi interesează pe bărbați. Există, de asemenea, frumusețe interioară și credem cu tărie că fiecare femeie este atractivă în felul ei unic.

loading...