Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mama lui Elon Musk: „La 71 de ani trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”.

Mama celebrului Elon Musk, fondatorului SpaceX și Tesla, 71 de ani defilează cu succes pe podiumurile de modă.Ei îi place să glumească spunând:„Eram celebră încă înainte ca Elon să devină celebru.” Spre deosebire de majoritatea femeilor de varsta ei – 71 de ani – Maye Musk nu se lasa definita de statutul de mama sau bunica. Dimpotriva, ea isi conduce propria afacere de 45 de ani si este model de 54.

Maye Musk a lucrat ca model timp de 50 de ani.Femeia care l-a adus pe lume pe CEO-ul concernului Tesla spune ca modul in care si-a crescut copiii a fost foarte similar cu modul in care a fost crescuta ea insasi: a muncit si i-a incurajat sa-si urmeze pasiunile, oricat de neobisnuite ar fi fost ele.Departe de a duce o existenta domestica, la 71 de ani Maye Musk calatoreste in toata lumea prin prisma meseriilor ei si spune ca urmareste lansarile fiului sau cu emotii, de fiecare data cand timpul ii permite acest lucru.

Maye este de asemenea, un dietetician și nutriționist respectat, cu două masterate, un vorbitor motivațional și un filantrop. Dar, dincolo de tot succesul ei profesional, se află moștenirea a trei copii foarte performanți, pe care i-a crescut ca mamă singură, atât prin vârfuri, cât și prin văi.

„Nu prea vorbesc prea multe despre luptele mele. A trebuit să supraviețuiesc și a existat o mulțime de adversități în viața mea, mai mult decât au avut vreodată majoritatea prietenilor și familiei mele și nu îmi invidiază deloc viața. Dar dacă încep să vorbesc despre asta, mă enervez pentru că cred că este nedrept. Așa că acum nu mai vorbesc despre asta, spun doar că a fost un iad și acum mă distrez! ”, a declarat ea.

La vârsta de șaptezeci de ani, majoritatea oamenilor ar crede că cei mai buni ani ai lor se află în spatele lor, dar Musk aruncă această teorie pe cap, în schimb curiozitatea și perseverența ei o duc mai departe în căutarea aventurii și experienței. Acum primește cea mai bună lucrare de modelare din carieră datorită atitudinii mai incluzive a industriilor modei față de vârstă. Călătorește în lume susținând discuții inspiraționale despre supraviețuirea ca femeie, despre antreprenoriat, despre cum să mănânci bine și despre modelare. La fel cum au învățat de la ea copiii ei, nici mărul nu a căzut departe de arborele genealogic pentru Maye, „mama mea a lucrat până la vârsta de nouăzeci și șase de ani. A murit la nouăzeci și opt de ani, o femeie foarte fericită. Nu a avut niciodată nevoie de anti-îmbătrânire.

Dacă mama ei este vreo indicație, Maye Musk tocmai începe. A trăit deja multe vieți într-o singură viață, hotărâtă și cu resurse, mereu așteptând cu nerăbdare și găsind o modalitate de a ajunge acolo. Prin adversitățile și succesele vieții, mergând cu fluxul de tehnologie, de maternitate, de carieră, ea este un maestru al perseverenței. După cum spune zicala: „Dă unui om un pește și tu îl hrănești o zi, învață-l să pescuiască, îl hrănești o viață întreagă”, se pare că Maye Musk nu a terminat să învețe lumea să pescuiască.

loading...