Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 semne că ți-ai făcut un prieten pe viață.

Se spune că un prieten bun este greu de găsit și chiar mai greu de păstrat, iar această veche zicală pare a fi adevărată. Mai ales în lumea de astăzi, se pare că prietenii adevărați care vor rămâne alături de tine în vremurile grele sunt din ce în ce mai rare. Prietenii vin și pleacă din viața noastră, dar un prieten plimbare sau moarte rămâne cu noi pe viață.Prietenii sunt acolo pentru a ne sprijini, a ne ajuta să creștem și să ne hrănească în momente dificile. Acestea reprezintă o parte importantă a unei vieți sănătoase, iar studiile au arătat beneficiile de a avea prieteni buni. De la a te ajuta să rămâi pe drumul cel bun cu o dietă sănătoasă și o rutină de exerciții fizice până la a-ți menține mintea ascuțită pentru a te ajuta să te descurci, prietenii buni fac parte dintr-o viață echilibrată.

Dacă ai un prieten ca acesta în viața ta, consideră-te norocos. Ține-te de ei și nu-i lăsa niciodată să plece, deoarece prietenia reală este una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții. Dacă nu sunteți sigur dacă vor rămâne sau nu, iată câteva modalități de a afla.Iată în continuare 5 semne că v-ați făcut un prieten pentru viață.

 1. Va fi lângă tine de fiecare dată când ai nevoie.
  Un prieten „normal” nu te cunoaște suficient de bine pentru a lua în considerare acele indicii subtile care arată că se întâmplă ceva sub suprafață. Cu toate acestea, un prieten pe viață va ști în momentul în care vor veni în prezența ta că ceva nu este în regulă. Pot spune prin limbajul corpului și chiar prin cuvintele tale că ai ceva de care ai nevoie pentru a te ridica de la piept.Dacă ți-ai făcut un prieten pe viață, te pot citi ca nimeni altcineva și pot descoperi orice probleme. Este posibil să nu fie în măsură să o rezolve, dar cel puțin îți pot oferi un umăr pe care să plângi și un spațiu sigur pentru a-ți împărtăși lumea interioară.
 2. Îți sprijină visele și dorințele.
  Chiar dacă sună nebun pentru toți ceilalți din viața ta, un prieten pe viață îți va susține cele mai profunde dorințe. Dacă vrei să călătorești țara cu o dubă timp de un an, prietenul tău va fi la bord cu tine.Dacă vrei să te întorci la școală la 50 de ani, prietenul tău te va încuraja că nu este niciodată prea târziu.Nu trebuie să vă temeți de judecată, deoarece ei vă cunosc foarte bine și vă pot simți pasiunea atunci când vorbiți despre visele voastre. Vor doar să fii fericit și să realizezi orice îți dorește inima.
 3. Vor să te cunoască cu adevărat.
  Un prieten pe viață nu-i pasă de lucrurile superficiale pe care le fac majoritatea oamenilor. Nu vor să știe marca ta de îmbrăcăminte preferată sau ce fel de mașină conduci.În loc de o conversație la nivel de suprafață, vor să ajungă la subiectele mai profunde.Vor să știe cele mai profunde frici, vise, gândurile care te țin treaz noaptea și cele mai jenante povești. Dacă ai dat vreodată peste acest tip de persoană, ai găsit o adevărată bijuterie. Nu-i lăsați să plece, pentru că este acest prieten care vă va sta alături în momentele cele mai întunecate. Un prieten pe viață seamănă mai mult cu un suflet pereche și nimic nu îi va ține departe. Te iubesc pentru sinele tău real și autentic și este liber să știi că nu trebuie să te ascunzi în jurul lor.
 4. Nu te folosesc și nu îți cer nimic în schimb.
  Un prieten pe viață nu ține la curent toate favorurile pe care le fac pentru tine. Nu se așteaptă să faci nimic pentru ei; prietenia și iubirea ta necondiționată sunt mai mult decât suficiente. Mulți „prieteni” de azi îi folosesc pur și simplu pe alții pentru propriul lor câștig, dar puteți fi siguri că un prieten adevărat nu vă va face niciodată acest lucru.Te ajută pentru că vor, nu pentru că încearcă să scoată ceva din tine sau să-și țină gesturile frumoase împotriva ta.
 5. Poți vorbi despre orice cu el.
  Nu simți că trebuie să ascunzi ceva de acest prieten. Și, îți poți împărtăși cele mai întunecate secrete, cele mai dureroase amintiri, lucruri jenante pe care le-ai făcut.Ei sunt singura persoană la care te poți adresa atunci când trebuie să-ți iei ceva de pe piept.Așa cum am spus mai devreme, nu simți că ai nevoie de un filtru când vorbești cu ei și niciun subiect nu este interzis. Simți că îți poți dezvălui sufletul cu un prieten pentru o viață și este ca și cum nu ai mai experimentat vreodată. Prietenii adevărați vor să se conecteze la un nivel profund, iar prietenul tău nu face excepție.
loading...