Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 motive pentru care trezirea la 5 dimineața în fiecare zi este bună pentru tine.

Dacă sunteți o bufniță de noapte sau doar cineva care apreciază în general ochii închiși, s-ar putea să credeți că oricine se trezește la 5 dimineața este scăpat din minți. Dar sunt mai deștepți decât ați putea crede și fac mult bine pentru ei înșiși, menținând aceste vremuri de trezire aparent șocante.O mulțime de oameni de mare succes se trezesc foarte devreme și există un motiv pentru asta. Nenumărate beneficii diferite vin cu a te ridica înainte de zorii zorilor și sunt cele greu de obținut prin orice alte mijloace.Încă nu ești convins? Aruncă o privire în continuare la cele 6 motive pentru care trezirea la 5 dimineața în fiecare zi este bună pentru tine.

 1. Te simți mai motivat și încrezător.
  Când te trezești devreme, de multe ori începi automat ziua cu un puternic sentiment de realizare. Ai făcut ceva – ai reușit să te ridici și să fii productiv într-un moment pe care anterior îl credeai imposibil.Acest sentiment este valabil mai ales dacă sunteți cineva care preferă să doarmă mult.Când vă treziți mai devreme, veți avea de obicei o claritate mai bună pentru restul zilei, permițându-vă să fiți mai motivați să verificați articolele de pe lista de sarcini.Încrederea creează și motivație. Când crezi în tine și în capacitățile tale, te simți mai condus să lucrezi mai mult și să faci tot posibilul, întrucât ai încredere în tine.
 2. Vei dormi mai bine.
  Știați că trezirea mai devreme înseamnă că este posibil să dormiți de o calitate mai bună? Este surprinzător, dar este adevărat!Există, de asemenea, motive psihologice pentru un somn mai bun cu o creștere timpurie. Când te trezești mai devreme, ai conștiința mai clară și te simți mai fericit cu tine, deoarece ai realizat ceva și te simți productiv. Acest obicei va duce la o gândire pozitivă mai bună datorită nivelului scăzut de stres și anxietate, ceea ce înseamnă că veți putea adormi cu mai puține aruncări și rotiri. Acest rezultat poate fi numit și un sentiment de „câștig” a somnului.
 3. Ai mai mult timp să-ți planifici ziua.
  Aceste minute suplimentare vă oferă o oră sau două de timp complet liniștit și fără distracții pentru a vă planifica ziua cu meticulozitate. Se poate simți de-a dreptul luxos să ai atât de mult timp liber. Așezați-vă, relaxați-vă și scrieți o listă de sarcini sau organizați-vă gândurile în timp ce luați un mic dejun pe îndelete sau răsfățați-vă cu un mic răsfăț.
 4. Construți disciplina.
  Lupta cu această ispită te ajută să-ți construiești un puternic sentiment de disciplină. Este atât de dificil să obții motivația să te ridici și să mergi să oprești alarma definitiv și să te împiedici somnoros din pat. Dar cu cât o faci mai mult, cu atât hotărârea ta va deveni mai puternică.
 5. Vei avea un program pentru urmărirea corpului tău.
  Dacă te trezești la 5 dimineața în fiecare zi, corpul tău se va obișnui încet. Aceasta înseamnă că, deși poate fi o luptă la început, veți ajunge în cele din urmă să vă treziți în acest moment în mod natural. Acest lucru va face pentru un ciclu de somn-veghe mai pozitiv, care este consistent și poate fi folosit de corpul dumneavoastră pentru a vă menține puternic.
loading...