Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 citate motivaționale pentru a vă ajuta să învingeți depresia.

Statisticile privind sănătatea mintală arată că tot mai mulți adulți suferă de depresie.Depresia poate provoca tulburări mentale și tulburări severe, împiedicând capacitatea victimei de a progresa.A face față depresiei poate fi devastator. Oamenii apelează la diferite tehnici de tratament pentru depresie. Cu toate acestea, știind că altcineva de succes s-a luptat cu ea înainte de a putea fi liniștitor. Iată în continuare câteva citate pozitive pentru a vă ajuta să învingeți depresia.

 1. Nu confunda niciodată o bătălie pierdută cu bătălia finală.
  Semnele depresive apar adesea în mai multe episoade. S-ar putea să simți că ai câștigat, dar te afli într-un alt atac de panică. Înainte, o rundă de anxietate poate urma ulterior episodului de depresie.Cu toate acestea, acest citat de încurajează să continui.El te liniștește spunând că un singur obstacol nu trebuie să te împiedice să-ți construiești rezistența pentru a lupta împotriva bolilor tale mentale.
 2. Cea mai mare glorie a noastră nu constă în a nu cădea niciodată, ci în a învia de fiecare dată când cădem. – Confucius.
  Confucius te încurajează să fii rezistent la combaterea depresiei. Căderea pe drum este doar un obstacol. Succesul tău în depășirea depresiei este abilitatea și puterea ta de a-ți reveni după o zi scăzută și o săptămână anxioasă. Succesul tău constă în a merge mai departe.
 3. Cel care mută un munte începe întotdeauna prin a îndepărta pietrele mai mici – Confucius.
  Depresia este o boală mentală complexă care vă afectează bunăstarea zilnică. Băterea acestuia cuprinde o procedură imensă care necesită implicare totală. Depresia vă prezintă o sarcină insurmontabilă, de la tratarea depresiei până la anxietate, indiferent de forța dvs. emoțională.
 4. Zâmbește, respiră si mergi încet! – Thich Nhat Hanh.
  Potrivit lui Thich Nhat Hanh, bătălia depresiei este un proces continuu care nu se poate termina niciodată. Fiecare zi prezintă noi provocări mentale. Trebuie să-ți dai spațiu pentru a-ți înfrunta încet provocarea. Prin urmare, respira, pozează, distrează-te înainte de a continua.
 5. Învață din ieri, trăiește pentru astăzi și speră pentru ziua de mâine.- Albert Einstein.
  Trebuie să-ți păstrezi speranța vie, dacă vrei să câștigi lupta depresiei. Ar trebui să nu mai locuiți în trecut și să faceți față prezentului direct. Potrivit lui Albert Einstein, speranța pentru mâine vă poate ajuta să preveniți episoadele depresive recurente și recidivele de anxietate viitoare.
 6. Tu, la fel ca oricine în intregul univers, meriţi dragostea şi afecţiunea ta. – Buddha.
  Depresia distruge vieți. Vă poate face să vă ghiciți și starea mentală. Cu toate acestea, a te iubi pe tine însuți este primul pas către acceptarea și implementarea unor modalități eficiente de depășire a problemei.
 7. Există speranță, chiar și atunci când creierul tău îți spune că nu există. -JOHN GREEN.
  Citatul de inspirație al lui John Green poate ridica o persoană care se simte în jos ajutându-i să-și controleze răspunsurile emoționale.
 8. Faptele bune şi băile fierbinţi sunt cea mai bună cură împotriva depresiei. – Dodue Smith.
  Dodie Smith crede că, în loc să te simți deprimat, ar trebui să petreci mai mult timp dând înapoi societății. Ea își bazează conceptul pe faptul că îți înalți auto-w
 9. Dacă vrei să stăpânești anxietatea vieții, să trăiești momentul, să trăiești în respirație. – Amit Ray
  Depresia este adesea cauzată de locuirea în evenimentele și gândurile din trecut. Amit Ray crede că, dacă nu sunteți gata să renunțați la trecut, nu sunteți pregătiți să luptați cu ceea ce vă deprima.
 10. Sunt un suflet. Știu bine că ceea ce va trebui să înapoiez în mormânt nu este eu însumi. Ceea ce reprezintă șinele meu va merge în altă parte. Pământule, tu nu ești abisul meu!
  Acest citat de Victor Hugo, Les Misérables te încurajează să rămâi pozitiv chiar și în ziua întunecată a depresiei tale.
loading...