Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața începe de la 40 de ani.Până atunci faci doar cercetare.

Ajuns în sfârșit la acel moment definitoriu, acum pot vedea lucruri din cealaltă parte a dealului și nu par nicăieri la fel de sumbre pe cât mi-am imaginat. Sigur, au existat câteva schimbări în corpul meu – majoritatea lucrurilor care călătoresc spre sud, desigur. Și pielea mea nu este la fel de tensionată ca odinioară. Cu toate acestea, sunt un mare fan al celor 40 de ani.Și doar în cazul în care ați crezut ideea că 40 de ani sunt începutul sfârșitului, iată câteva motive pentru a crede altfel.

 1. De la 40 de ani ești confortabil în propria piele.
  Ați locuit acum 40 de ani cu voi înșivă și, în sfârșit, v-ați familiarizat cu voi înșivă, din interior și din exterior. Da, gravitația poate atrage atenția asupra diferitelor părți ale corpului Sigur, când vă gândiți la adolescență, vă amintiți pielea tânără și corpul subțire, dar vă amintiți, de asemenea, de acnee și aparat dentar, de obscenitate și de găină – și de toate nesiguranțele teribile care le-au venit. Ei bine, au dispărut acum. Știi persoana care ești bine – îi place, nu-i place, punctele forte și punctele slabe și îți place de fapt cine ești. Este începutul unei prietenii mari și de lungă durată.
 2. De la 40 de ani ești mai încrezător decât ai fost vreodată.
  Nu se pune problema să ne întrebăm cum va fi viitorul – acesta este viitorul și cu siguranță este minunat. Da, și tineretul este grozav, dar nu îl puteți îngheța. Timpul continuă. Dacă veți continua să vă agățați de noțiunea de tinerețe, veți face un mare deserviciu pentru voi și pentru ceea ce sunteți în prezent. Dă drumul trecutului și mergi mai departe.
 3. Ai maturitatea reală.
  Fiecare dintre noi se maturizează într-un ritm și o vârstă diferită, iar iluminarea finală ne lovește în momente diferite. Îți amintești că te-ai invidiat pe prietenul tău care părea să aibă totul împreună, care era încrezător și elegant? În comparație, te-ai simțit ca un nepotrivit nebun, care a dorit să se înghesuie și să fie invizibil în public.Ei bine, uită-te la prietenul tău acum și gândește-te la cum a fost ea cu toți acei ani lumină în urmă și vei ști despre ce vorbesc. În cei patruzeci de ani ai o mai bună înțelegere a lumii din jurul tău. Indiferent cât de grozav ai crezut că ești copil sau adolescent, crede-mă, ești mai bine acum.
 4. Puteți vedea lucrurile mai clar, navigând pe calea dvs. cu mai multă precizie.
  Această maturitate aduce cu sine un mare sentiment de conștientizare sporită. Știi valoarea a ceea ce ai. Nu poftești după pășuni mai verzi pe dealuri mai îndepărtate. Acum sunteți în posesia clarității gândirii și puteți vedea lucrurile într-o lumină mult mai apropiată de realitate, spre deosebire de proiecțiile puternic filtrate din anii mai tineri.
 5. Ești la vârful vieții tale – Mintea și corpul tău sunt echilibrate.
  Acum ești complet matur din punct de vedere psihic și emoțional și ești cel mai bun moment. Și dacă v-ați îngrijit chiar și relativ de corpul vostru de-a lungul anilor, ar trebui să vă simțiți decent și din punct de vedere fizic. Nu ești prea bătrân și nu prea tânăr, ci doar în pragul unei faze interesante și minunate din viața ta.Modul în care răspunzi oamenilor și evenimentelor din viața ta acum este echilibrat și matur.Sunteți capabil să cântăriți avantajele și dezavantajele înainte de a lua decizii.
loading...