Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Alege omul care va lupta pentru fericirea ta, indiferent de orice.

Știu că nu crezi că meriti pe cineva ca acesta. Știu că crezi că nu merite nimic bun de la distanță în viața ta. Poate că aveți o stimă de sine scăzută. Poate ai inima frântă. Poate îți urăști viața. Dar ai încredere în mine, meriți. Meriți genul de dragoste care te va face să crezi din nou în tine. Meriți genul de dragoste care te face să realizezi că ești special. Pentru ca tu esti.Meriți toată dragostea pe care această lume ți-o oferă.

Tu, dintre toți oamenii, ești demn de o iubire care nu rămâne niciodată stagnată. Ești demn de dragoste, genul care luminează lumea din jurul tău. Ești demn să găsești pe cineva care apreciază fiecare celulă din ființa ta. Ești demn să fii alături de cineva care zâmbește doar prin prezența ta. Care radiază de mândrie doar din faptul că știe că exiști.

Meriți să găsești pe cineva care să te prețuiască. Și nu doar corpul tău, ci inima ta. Ești demn de dragoste care nu este doar la suprafață. Ești demn de dragoste care îți adoră toate durerile și piesele care au rămas în urma ta.Și mai presus de toate meritați pe cineva care nu va renunța niciodată la tine.Ai trecut deja atât de mult. Ai trecut prin inimă. Ai trecut prin pierderi. Ai trecut prin dureri de inimă și durere pe care nu ai crezut niciodată că vei trece.

Și acum este timpul. Este timpul să realizezi că tu, da, meriți să fii iubit.Meriți să știi că ești iubit. Ești demn să găsești pe cineva care nu se va strâmba de cicatricile tale. Cine nu te va rupe de îmbrățișarea ta. Meriți pe cineva care să te îmbrățișeze când crezi că nu merită să fii îmbrățișat. Meriți să găsești o dragoste care să nu plece, indiferent de câți munți trebuie să urci împreună.Cineva care va lupta pentru fericirea ta, indiferent de tot.

Vedeți, dragostea nu va fi niciodată ușoară. Nu va fi niciodată perfectă.Dar trebuie să înțelegeți că sunteți demni de iubire.Și veți găsi acea persoană care vă va ajuta să vă luptați și veți găsi acea persoană care se va lupta cu fiecare uncie de forță pe care o are, doar pentru a vă vedea zâmbind.

loading...